Heeft u vragen? Bel
010 3108010

Page content

Spackspuiten van Muren

Spackspuiten van Muren en Al uw Andere Wand- en Plafond Afwerkingen Onder één Dak

Spackspuiten van muren woonkamer en keuken

spackspuiten van murenMuur verven, plafond verven, spackspuiten, latex spuiten en laten stucen. Al uw muur- en plafondafwerkingen onder een dak | MuurPlafondVerven.nl is een juiste keuze wanneer u op zoek bent naar een mooie, watervaste muurafwerking met een korrelstructuur in een gewenste kleur. Spack spuitwerk is een snelle en relatief goedkope afwerking voor muren en wanden met een prachtig eindresultaat. Ook geschikt voor de natte ruimtes van uw woning of bedrijfspand. Op deze pagina vindt u alle informatie over het spackspuiten van muren en wanden. Zie ook onze pagina spackspuiten plafond.


Wilt u meer informatie of weten wat de kosten zijn van spackspuiten van muren en plafonds? Druk op een knop hieronder. U ontvangt snel ons bericht per email


Wat is spackspuiten van muren?

Wat is spackspuiten van muren eigenlijk precies? Spackspuiten van muren is wanden en muren voorzien van een decoratieve, gespoten wandafwerking met een korrelstructuur. Zeg maar: ‘een verflaag met een korreltje erin’. Bovendien is spackspuitwerk een watervaste wandafwerking en verkrijgbaar in vrijwel elke kleur.

Het spackspuiten van een muur of wand wordt binnen ons bedrijf altijd uitgevoerd door een spackspuiter die hier speciaal voor is opgeleid. Onze spackspuiters beschikken over jarenlange ervaring. U bent bij ons dan ook verzekerd van een professioneel eindresultaat.

spack spuitwerk muren door spackspuiter

Voor spack spuitwerk van muren en wanden van woningen, maar ook voor bedrijfspanden bent u bij ons aan het juiste adres. Hier ziet u onze spackspuiter bezig met het spackspuiten van een binnenmuur in een fraaie korrelstructuur.

In tegenstelling tot granol en sierpleister, dat vaak handmatig wordt aangebracht, gebeurt het spackspuiten van een muur door middel van spuitwerk met behulp van een spack-spuitmachine. Deze methode werkt sneller en is dus goedkoper.

Op de pagina index hieronder klikt u door naar elk onderwerp over het spackspuiten van muren.


Uw muren laten spackspuiten in elke gewenste kleur

U wilt uw muren laten spackspuiten in een gewenste kleur? Het grote voordeel van het laten spackspuiten van uw muren en wanden is dat u spack kunt kiezen in iedere kleur die u wenst. U hoeft spack dus niet nog eens te (laten) schilderen, rollen of spuiten in een kleur. Spackspuiten van een muur en het aanbrengen van kleur gebeurt dus in één handeling. U kunt kiezen uit duizenden kleuren spackwerk. Zit uw kleur er niet bij, dan mengen wij deze voor u in onze kleurmakerij.

spack muren en informatie en kleuradvies

Spack is naast diverse korrelstructuren, tevens leverbaar in vrijwel elke kleur. Graag geven wij u informatie en advies over deze afwerking voor muren.

Kan ik spack spuitwerk kiezen in de gewenste korrelgrootte?

Kan ik spack spuitwerk kiezen in de gewenste korrelgrootte of is er sprake van een standaard korrelgrofte? Bij spack spuitwerk heeft u keuze uit drie korrelgroottes.

Standaard kiezen wij voor korrelgrootte ‘middel’ wanneer wij uw muren afwerken met spack spuitwerk. Dit is voor 99% de keuze van onze klanten en hierdoor hanteren wij dit als de standaard norm. Dit voor ruimtes voor zowel zakelijk- als privegebruik.

Voorbeeld spack spuitwerk van spackspuiten van muren in standaard-korrelgrootte middel

Voorbeeld van spack spuitwerk in standaard korrelgrootte ‘middel’. Spackspuiten van muren en wanden is ook mogelijk met een fijne of grote spackkorrel. Dit voorbeeld hebben wij gemaakt voor uw beeldvorming. Minimaal structuurverschil tussen getoond voorbeeld en de spackafwerking zoals wij deze aanbrengen op uw muur of wand, is mogelijk.

Maar smaken verschillen. Daarom kunt u aangeven of uw voorkeur uitgaat naar korrelgrootte fijn of grof in plaats van middel.

Voor de verschillende korrelgroottes wordt het zelfde materiaal gebruikt. De gewenste korrelgrootte wordt bepaald door de luchtdruk waarmee gespoten wordt in combinatie met de materiaal-spuitopening of ‘nozzle’ van de spack-spuitmachine.

Als regel geldt: hoe fijner de spackkorrel, hoe gladder de ondergrond moet zijn. Een grove spack structuur zal kleine oneffenheden in de wand of muur geheel of gedeeltelijk kunnen camoufleren.

Is het laten spackspuiten geschikt voor muren van elke ondergrond?

Is laten spackspuiten geschikt voor muren van elke ondergrond of is dit niet altijd het geval? Er zijn wanden en muren die geschikt zijn om direct met spack te laten spuiten en er kan sprake zijn van een wand of muur die eerst moet worden voorbehandeld voordat u deze kunt laten spackspuiten. Dit voor onder andere een goede hechting, isolatie van de ondergrond of kleurdekking van de nieuwe laag spack spuitwerk. De meest voorkomende voorbeelden vindt u hieronder op een rij:

Welke muren zijn direct spuitklaar voor spack spuitwerk?

Direct spack spuitwerk laten aanbrengen is vaak mogelijk in de volgende gevallen:

 • Spackspuiten van gestucte muren en wanden
 • Laten spackspuiten van gipsplaten
 • Wanden van Ytong blokken met spack spuiten
 • Spackspuiten van muren met een Fermecell platen bekleding
 • Spack spuitwerk op een muur van gipsblokken
 • Spackspuitwerk op muren van kalkzandsteen blokken
 • Spack op muren van kaal beton (veelal nieuwbouw woningen en bedrijfspanden)

Muren die ongeschikt zijn om direct te laten spackspuiten:

Voorbeelden van muren die vrijwel altijd moeten worden voorbehandeld en ongeschikt zijn om direct te laten spackspuiten hebben we hieronder voor u op een rij gezet:

Spackspuiten van wanden met een grove oppervlakte-structuur

Kan ik spackspuiten op wanden met een grove structuur zoals bijvoorbeeld bakstenen wanden of muren met een sierpleisterlaag, zoals bijvoorbeeld granol? Nee, een muur of wand met een grove oppervlakte structuur zal eerst moeten worden gladgepleisterd.

Spack spuiten van houten en kunststof muren

Kan ik spack spuiten op houten en kunststof muren zoals bijvoorbeeld wanden bekleedt met kunststof- of houten schrootjes of mdf panelen? Nee, een kunststof of houten muur of wand zal eerst van de juiste primer moeten worden voorzien voor een goede hechting van de spacklaag.

klantenbeoordelingen en reviews over muurplafondverven.nl

Over het spackspuiten van muren in Rotterdam schreef :

‘Een aanrader.’

Na mijn vraag op internet, werd ik na een half uur al gebeld door Alex. Heel vriendelijk en oprecht geinteresseerd. Nog diezelfde avond kreeg ik via de mail een offerte. Deze zag er goed uit en was voorzien van alle informatie. Die dag daarna weer gebeld met Alex met wat vragen. Deze werden direct beantwoord en ik had er een goed gevoel bij. Op de afgesproken dag kwam ? (ben helaas zijn naam vergeten) keurig op tijd en heeft hij alle muren vrij snel gedaan. Alles was netjes opgeruimd en het zag er geweldig uit. Ik zal dit bedrijf dan ook bij iedereen aanraden. Helemaal TOP.

Pluspunten: Vriendelijk, netjes, duidelijke informatie. geinteresseerd, goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Relevantie: spackspuiten van muren, Rotterdam


Spack spuitwerk op een muur met lijmresten

Kan ik spack spuitwerk direct spuiten op een muur met bijvoorbeeld lijmresten van een verwijderde behanglaag? Nee, muren met lijmresten van verwijderd behang en andersoortige lijmresten worden eerst geïsoleerd om verkleuring van de nieuwe laag spack spuitwerk te voorkomen.

Betreft het bijvoorbeeld een oude schrotenwand of een andere wandafwerking waardoor er dikkere, voelbare lijmresten op de muur of wand zijn achtergebleven, dan moeten deze lijmresten eerst worden verwijderd d.m.v. afsteken of gladschuren voordat we de nieuwe laag spack spuitwerk aanbrengen.

Ook dit isoleren van de oude lijmlaag voeren wij voor u uit met een kwalitatief hoogwaardig isolatie middel. Hierdoor wordt uw nieuwe spack wand- of plafond afwerking gegarandeerd vlekvrij.

Spack laten spuiten op een vuile, verontreinigde muur met vlekken

Kan ik een muur met vet vlekken, nicotine aanslag, vocht plekken of ander soort vlekken direct met spack laten spuiten? Nee, ook een verontreinigde wand of muur met vlekken moeten worden geïsoleerd met het juiste isolatiemateriaal voordat een laag spack spuitwerk kan worden aangebracht.

Voor dit isoleren van een muur geldt hetzelfde als voor een muur of wand met lijmresten zoals hierboven beschreven. Uiteraard voeren wij ook het isoleren van verontreinigde, vuile muren en wanden voor u uit.

Neemt u voor meer informatie en vrijblijvend advies over spack spuiten op een vuile muur of een muur met vlekken hier contact met ons op.

Spack spuitwerken op een donker gekleurde muur of ondergrond

Kan ik spack spuitwerken aanbrengen op een donkere muur of donker gekleurde ondergrond? Nee, donkergekleurde muren, wanden of andere donkere ondergronden zullen we eerst met een lichte kleur voorspuiten voor een goede dekking van de laag spackspuitwerk die hierna wordt aangebracht.

Veelal gebeurt dit met een latex muurverf. Afhankelijk van het materiaal waaruit de ondergrond bestaat worden hiervoor ook andere materialen gebruikt.

spackspuitwerk op muren van zolder op donkergekleurde houten panelen

Het spackspuitwerk op de muren van deze zolder brengen wij aan op donkergekleurde houten panelen die eerst worden voorzien van een laag Brander Brava Isotex. Een product voor dekking en hechting in één. Hierdoor heeft u langer plezier van deze wandafwerking.

De houten wand- en dakpanelen waarmee de zolder op de afbeelding hierboven is afgewerkt zijn bovendien donker gekleurd. Hier zal dus vooraf een hechtlaag moeten worden aangebracht en er zal moeten worden voorgespoten in een lichte kleur. Dit voor een goede dekking van de laag wit spackspuitwerk.

Hiervoor gebruiken wij het product Brander Isotex. Het voorziet in zowel een goede hechting als kleurdekking en kan in één keer worden aangebracht.


Wilt u meer informatie of weten wat de kosten zijn van spackspuiten van muren en plafonds? Druk op een knop hieronder. U ontvangt snel ons bericht per email


Muren met een poederige oppervlakte spuiten met spack

Kan ik muren met een poederige of ‘losse’ oppervlakte spuiten met spack? Bijvoorbeeld een kalkwand of een muur die van een kalklaag is voorzien? Nee, de voorbehandeling zal hier bestaan uit het fixeren van deze poederige of losse ondergrond zodat er een ‘vaste’ toplaag ontstaat.

Bij dit fixeren wordt er met kwast, roller of spuit een laag fixeermiddel aangebracht. Dit fixeermiddel dringt een stukje door in het oppervlak en bindt hiermee als het ware de losse deeltjes of poederige structuur waaruit de oppervlakte bestaat. Zo ontstaat er door dit fixeren van de muur of wand een vaste toplaag die geschikt is voor het overspuiten met spack.

Wanneer heeft een muur een poederige oppervlakte? Veeg met een vochtige hand over deze muur of wand. Geeft deze muur erg af en blijft er veel materiaal op uw hand achter dan is dit een goede indicatie dat het hier een wand met een poederig oppervlak betreft.

Spackwerk aanbrengen op een muur met waterschade

Spackwerk aanbrengen op een muur met waterschade is zeer goed mogelijk maar ook hier is een voorbehandeling raadzaam.

U wilt een muur met waterschade van spackwerk voorzien en er zeker van zijn dat er geen enkel spoor van deze waterschade zichtbaar blijft door de nieuwe laag spackwerk heen? Als eerste dient dan de oorzaak van de waterschade te zijn hersteld of weggenomen en dient deze wand volledig te zijn gedroogd.

Eventuele lekkage en beschadigingen moeten worden gerepareerd. Vervolgens worden de vlekken op de muur geïsoleerd met een isolerende coating. Deze sluit de plek van de waterschade af en zorgt dat er geen sporen meer zichtbaar zullen zijn in de nieuwe aan te brengen laag spackwerk.

Het isoleren of afsluiten van muren met waterschade waarop u spackwerk wilt aanbrengen is vergelijkbaar met de eerder genoemde behandeling van een verontreinigde muur, een muur met vlekken, nicotine aanslag of een muur met lijmresten van bijvoorbeeld behang.

Neemt u bij vragen of onduidelijkheid over spackwerk over een muur met waterschade hier contact met ons op. Wij voorzien u graag van informatie en vrijblijvend advies.

Verkleuring van spack spuitwerk op een muur voorkomen met Brander Isotex

Is verkleuring van een nieuw laag spack spuitwerk door een verontreinigde ondergrond te voorkomen? Ja. Bij muren en wanden met waterschade, evenals muren en wanden die zijn verontreinigd door lijmresten, nicotine of andere vlekken, is een voorbehandeling met Brander Isotex noodzakelijk om verkleuring van de nieuwe laag spack spuitwerk te voorkomen.

Brander Isotex is een materiaal wat door onze spackspuiter op uw verontreinigde muren of wanden wordt aangebracht en sluit verkleuring of ‘doorslaan’ van vlekken in de nieuwe spacklaag uit.

Graag wijzen wij u erop dat wij altijd Brander Isotex gebruiken i.p.v. het voor dit doel vaak gebruikte Brander Isofix. Waar het resultaat van Brander Isofix nog wel eens te wensen overlaat geeft Brander Isotex gegarandeerd een 100% eindresultaat.

Naden, kieren en scheuren bij spackspuiten van muren voorkomen met gaaswerk

gaaswerk aangebracht spackspuiten van muren

Gaaswerk aanbrengen voeren wij indien nodig uit bij spackspuiten van muren van nieuwbouwwoningen en nieuwbouw-bedrijfspanden. Dit tegen scheurvorming en voor het verkrijgen van mooie strakke hoeken. Ook voor reparatiewerk bij  spackspuiten van muren van bestaande bouw en renovatie werkzaamheden

Waarom dient het aanbrengen van gaaswerk bij het spackspuiten van wanden en muren? Aanbrengen van gaaswerk op een wand of muur is in bepaalde gevallen nodig om scheurvorming tussen muren en plafond te voorkomen maar ook voor het verkrijgen van mooie en strakke hoeken. Hieronder wordt dit gedetailleerder aan u uitgelegd:

Spackspuiten van muren van een nieuwbouwwoning en het aanbrengen van gaaswerk

afmessen gaaswerk spack spuitwerk muren

Bij nieuwbouwwoningen voorkomt het aanbrengen van gaaswerk in de meeste gevallen scheurvorming tussen muren en plafond. Vormen er zich toch scheurtjes dan zijn dit ‘gecontroleerde’ rechte scheurtjes en makkelijker te repareren met een mooier resultaat.

Bij een nieuwbouwwoning zullen muren en plafonds verder drogen na de oplevering van de woning en zich ‘zetten’ vanaf het moment dat er in de woning wordt gestookt. Wordt er geen gaas aangebracht dan zullen hierdoor in de meeste gevallen scheuren verschijnen waar muur en plafond samenkomen.

Het aanbrengen van gaaswerk dient hier twee doelen, te weten:

 • Het voorkomt scheuren op genoemde plekken in het nieuwe spack spuitwerk. Zonder aanbrengen van gaaswerk verschijnen deze scheuren meestal binnen twee tot drie maanden.
 • Mochten er zich toch scheuren vertonen in het spackspuitwerk dan zal dit ‘gecontroleerde’ scheurvorming zijn. Vrijwel altijd rechte dunne scheuren die netjes kunnen worden gevuld met een flexibele kit.

Spackspuiten van muren van een bestaande woning en het aanbrengen van gaaswerk

Bij het spackspuiten van muren van een bestaande woning of bedrijfspand heeft het aanbrengen van gaaswerk meestal een andere functie dan het voorkomen van scheurvorming. Door bijvoorbeeld eerder aangebrachte en weer verwijderde wandbekleding zoals behang betreft het hier niet altijd strakke muren met mooie rechte hoeken waar plafond en muren samenkomen. Gaaswerk is hier een uitstekend hulpmiddel voor het opnieuw vormen van hoeken die er weer uitzien als nieuw.

Gratis advies over spackspuiten van wanden en de ondergrond

Wilt u advies over spackspuiten van wanden en muren en de mogelijkheden voor afwerking over een bepaalde ondergrond? Wij adviseren u graag en vrijblijvend over het verkrijgen van een zo goed en mooi mogelijk resultaat. Een mooie nieuwe spack wandafwerking zonder verkleuringen en plekken is tenslotte wat u wenst en wat wij willen leveren.

Neemt u voor vragen of vrijblijvend advies over het spackspuiten van wanden en de ondergrond hier contact met ons op.

klantenbeoordelingen en reviews over muurplafondverven.nl

Over het spackspuiten van muren en plafonds in haar woning in Utrecht schreef mevr. Keizer:

‘Professioneel werk en profesionele mensen. Maken hun werk netjes af, werken door en zijn netjes.’

Dit bedrijf is echt een aanrader. Offerte in overleg in 2 fases mogen doen (eerst bovenverdieping en over 3 weken de benedenverdieping) , geen probleem en gewoon een perfecte en nette prijs!! Inclusief afplakken, alles…Keurig netjes!

Relevantie: spackspuiten van muren, Utrecht


Wilt u meer informatie of weten wat de kosten zijn van spackspuiten van muren en plafonds? Druk op een knop hieronder. U ontvangt snel ons bericht per email


Is spack laten aanbrengen geschikt voor muren en wanden in elke ruimte?

Is spack laten aanbrengen geschikt voor muren van alle kamers en vertrekken in uw woning of bedrijfspand? Door de watervastheid, sterke oppervlaktestructuur en de goede mogelijkheid tot reiniging is het laten aanbrengen van spack spuitwerk geschikt voor veel verschillende soorten vertrekken. Wij hebben er weer een aantal voor u op een rij gezet:

Spack spuitwerk aanbrengen op de muren van een woonkamer

Kan ik spack spuitwerk aanbrengen op de muren van mijn woonkamer? Ja, dit is heel goed mogelijk doordat spack spuitwerk mooi is om te zien en verkrijgbaar in elke kleur. Bovendien is spack spuitwerk zeer geschikt voor muren van een woonkamer omdat het ook op grote muren en plafonds naadloos en streeploos wordt aangebracht. Als leuke bonus is spackspuitwerk relatief goedkoop in prijs.

Spack spuitwerken aanbrengen op muren en plafond van woonkamer van nieuwbouwwoning

Een woonkamer van een nieuwbouwwoning na het aanbrengen van spack spuitwerken op muren en plafond door MuurPlafondVerven.nl


Spackspuitwerk op muren van een keuken

Is spackspuitwerk geschikt als afwerking op muren van een keuken? Ook hiervoor is spackspuitwerk uitermate geschikt. Spack is watervast dus zeer praktisch in een deels ‘natte’ ruimte. Het is hier raadzaam om de spack afwerking niet door te laten lopen tot op het aanrechtblad of toe te passen direct achter de kookplaat. Door de korrelstructuur is het dagelijks reinigen van spackspuitwerk op een keukenmuur minder praktisch dan reinigen van een glad oppervlak zoals tegels of een roestvrijstalen achterwand.

Spackspuiten op muren van een slaapkamer

Kan ik de muren van mijn slaapkamer met spack laten spuiten? Ja, dit kan. Doordat het spackspuiten van een ruimte in één keer gebeurt is het resultaat van spackspuiten een mooie, naadloze en streeploze afwerking met korrelstructuur. Dit maakt spackspuiten dus ook geschikt voor het afwerken van een slaapkamermuur. Bovendien is spack verkrijgbaar in vrijwel elke gewenste kleur.

Spackwerk op muren van een kinderkamer

Is spackwerk geschikt voor muren van een kinderkamer? Ja, ook hiervoor is spackwerk zeer geschikt. Spack is hard en heeft een korrelstructuur waardoor het minder snel beschadigt dan bijvoorbeeld een gladde muurafwerking zoals latex muurverf of behang. Beschadigt het toch dan zullen kleine beschadigingen door de oppervlakte structuur van het spackwerk minder snel zichtbaar zijn.

Bovendien kunnen grote en kleine beschadigingen goed plaatselijk worden bijgewerkt. Ons spackwerk is ‘schrobvast’ en hierdoor goed reinigbaar met gangbare huishoudelijke schoonmaakmiddelen.

De muren van een badkamer met spack laten spuiten

Kan ik de muren van mijn badkamer met spack laten spuiten? Jazeker. Spack spuitwerk is een watervaste muur- en plafondafwerking. Daardoor zijn water, vocht en condens geen enkel probleem en is het uitermate geschikt voor de afwerking van een badkamermuur. Voor de wanden van de doucheruimte zelf wordt meestal een gladde wandbedekking toegepast zoals tegels of glaspanelen.

Spackspuiten van garagemuren

Is spackspuiten een goede afwerking voor garagemuren? Het laten aanbrengen van spack is zeker geschikt voor garagemuren. Ook hier geldt: spack is hard met een korrelstructuur waardoor het minder snel beschadigt als bijvoorbeeld een gladde latex muurafwerking. Beschadigt de muur van uw garage toch dan zullen kleine beschadigingen door de oppervlakte structuur van het spackwerk minder snel zichtbaar zijn. Grote en kleine beschadigingen na het spackspuiten kunnen op garage muren goed worden bijgewerkt.

Bovendien is ons spackwerk schrobvast en hierdoor goed te reinigen met gangbare huishoudelijke schoonmaakmiddelen.

Spackspuitwerk op muren en wanden van een zolder

Is spackspuitwerk geschikt als afwerking voor de muren en wanden van een zolder? Ja, ook voor een zoldermuur wordt spackspuitwerk veelvuldig toegepast. Mooi, verkrijgbaar in vrijwel elke kleur en relatief goedkoop. Spack is hard met een korrelstructuur waardoor het minder snel beschadigt dan een gladde muurafwerking. Bovendien kunnen grote en kleine beschadigingen goed worden bijgewerkt. Deze eigenschappen maken van spack spuitwerk een praktische afwerking voor de muren en wanden van uw zolder. Of deze nu als logeerkamer of hobbyruimte wordt gebruikt.

Spack laten spuiten op muren van een gang of hal

Is het met spack laten spuiten van muren van een gang of hal een juiste keuze? Ja, ook hier is een afwerking met spack vaak mooi en praktisch in het gebruik. De muren van uw hal en gang worden vaak meer belast door stoten en ander contact. Hierdoor zijn beschadiging en vuil worden sneller het geval. Spack laten spuiten op de muren van uw hal of gang is een afwerking die door zijn hardheid, mooie uiterlijk, goede reinigbaarheid en mogelijkheid tot bijwerken ook hier een goede toepassing biedt.

Laten spackspuiten van muren van een toilet

Is het laten spackspuiten van de muren van een toilet een goede keuze? Wanden of muren van een toilet worden regelmatig gereinigd. Door de watervaste eigenschap zijn water en vocht zijn geen enkel probleem nadat u de muren van uw toilet heeft laten spackspuiten. Vaak wordt er gekozen voor een combinatie van wandtegels vanaf de vloer met een spack afwerking hierboven.

Voordat de eerste laag spack spuitwerk machinaal wordt aangebracht zet onze spackspuiter handmatig een eerste laag spack. Deze wordt met de hand glad ‘afgemesd’. Hiermee krijgt u een mooier en strakker eindresultaat.


Wilt u meer informatie of weten wat de kosten zijn van spackspuiten van muren en plafonds? Druk op een knop hieronder. U ontvangt snel ons bericht per email


Spuitwerk van muren en wanden met spuit- en sierpleisters van Brander

Spuitwerken van muren en wanden en producten van Brander zijn in de bouw- en renovatiewereld onlosmakelijk met elkaar verbonden in. Brander is producent en marktleider waar het gaat om o.a. spuitpleisters voor muur- en plafondafwerking.

Spuitwerk van muren en wanden en Brander Crystal

Brander spack Crystal is een spuitpleister van superieure kwaliteit die onder andere wordt gebruikt voor de afwerking met spackwerk van muren en wanden. Brander Crystal is gecertificeerd met het DUBOkeur. Hierdoor behoort het officieel tot de meest milieuvriendelijke producten binnen pleistertoepassingen in de bouw.

Kenmerken Brander Crystal:

 • Zeer hard
 • Hoge dekkracht
 • Hoge witheid
 • Binnentoepassing
 • Kleur: standaard wit
 • Glans: mat

Spuitwerken van muren en wanden en Brander Briljant

Brander Briljant is een spuit- en sierpleister van zeer hoge kwaliteit. Ook dit product wordt gebruikt bij spack spuitwerken van muren en wanden. Ook Brander Briljant is gecertificeerd met het DUBOkeur voor de meest milieuvriendelijke producten binnen pleistertoepassingen in de bouw.

Kenmerken Brander briljant:

 • Grote inwendige hardheid en slijtvastheid
 • Stootvast
 • Decoratieve structuureffecten
 • Goed reinigbaar
 • Hoge witheid
 • Binnentoepassing
 • Kleur: Witte en lichte kleuren
 • Glans: mat
 • Structuur: van fijn tot grof

Spuitwerken van muren en wanden en Brander Diamant

Brander Diamant is een verspuitbare sierpleister met een fijne tot zeer fijne structuur welke mede wordt toegepast bij spack spuitwerken voor buiten.

Kenmerken Brander Diamant:

 • Grote inwendige hardheid en slijtvastheid
 • Stootvast
 • Zeer hard
 • Goed reinigbaar
 • Binnen- en buitentoepassing
 • Kleur: Witte en lichte kleuren
 • Glans: mat
 • Structuur: van fijn tot zeer fijn
 • Meerdere applicatiemogelijkheden

Grondeer- fixeer en isoleermiddel Brander Isofix

Brander Isofix is een multifunctioneel grondeer-, fixeer en isoleermiddel in één. Voor zuigende ondergronden en ondergronden die zijn vervuild met doorslaggevoelige verontreinigingen. Tevens voor het vastzetten van lichtpoederende of krijtende verfresten op poreuze ondergronden.

Kenmerken Brander Isofix:

 • Binnen- en sommige buitentoepassingen
 • Kleur: Transparant

Isolerende binnenmuurverf Brander Brava Isotex

Brander Brava Isotex is een isolerende binnenmuurverf. Het is een effectieve oplossing voor meerdere problemen waarbij dit product isolerend en tegelijkertijd afdekkend werkt van vervuilde ondergronden zonder kans op doorslag. Te gebruiken als fraaie eindafwerking maar dankzij zijn eigenschappen tevens als isolerende tussenlaag.

Kenmerken Brander Brava isotex:

 • Schrobklasse 1
 • Uitstekend isolerend bij o.a. nicotine, rook- en roetaanslag, bitumen, markers en waterkringen
 • Kleur: witte en lichte kleuren
 • Extreem mat
 • Binnentoepassingen

Prijzen en kosten van spackspuiten van muren

Wat bedragen de prijzen of kosten voor het spackspuiten van muren? Machinaal spuitwerk werkt sneller dan handmatig werk. Hierdoor is spackspuiten een snelle en relatief goedkope manier voor het afwerken van muren en wanden.

Om de kosten van spackspuiten van muren en wanden voor u te kunnen berekenen, hebben wij enige gegevens van u nodig zoals:

 • Waaruit bestaat de ondergrond van uw muren
 • Wat is de huidige staat: zijn ze glad of beschadigd?
 • Het aantal te spuiten vierkante meters bij benadering

Uw gegevens kunt u invullen op ons offerte formulier. Wij maken dan een vrijblijvende offerte op maat voor u. Als wij meer informatie van u nodig hebben voor een correcte prijsberekening van de kosten van spuitwerk, dan nemen wij telefonisch contact met u op.

Van één ding bent kunt u zeker zijn: door hun ervaring en vakmanschap leveren onze spackspuiters mooi en kwalitatief vakwerk!

Spackspuiten van muren door MuurPlafondVerven.nl

Spackspuiten van muren is een mooie, watervaste muurafwerking met een korrelstructuur in elke gewenste kleur. Spack spuitwerk is relatief goedkoop en snel uitvoerbaar met een prachtig eindresultaat. Deze muurafwerking is tevens geschikt voor natte ruimtes. Op deze pagina vindt u alle informatie over het spackspuiten van muren en wanden.

U als onze tevreden klant

Bij MuurPlafondVerven.nl doen we er alles aan om van u een tevreden klant te maken. Wij hebben jarenlange ervaring met spackspuiten van wanden en muren en gebruiken uitsluitend hoogwaardige materialen. U krijgt beslist kwaliteit en waar voor uw geld.

Vooraf controle voor het gewenste eindresultaat

Wij vinden het de normaalste zaak van de wereld om vooraf te controleren of een muur voorafgaand aan het spuitwerk nog extra werkzaamheden nodig heeft. Denk hierbij aan het kitten van naden tussen muur en plafond of rondom deuren- en raamkozijnen. Het vullen of repareren van kleine beschadigingen en natuurlijk schuren van een muur waar dit nog nodig is.

Opruimen van de werkplek

Opgeruimd staat netjes, daar houden wij van en onze klanten ook! Wij werken zo schoon mogelijk in uw huis of bedrijf en nemen na oplevering al het afval netjes mee. Uw huis laten wij achter zoals het was voor ons bezoek, met uitzondering natuurlijk van de muren die nu van een mooie en nieuwe spuitwerk afwerking zijn voorzien.

Werkzaam in Nederland en België

Ons stucadoors- en schildersbedrijf is werkzaam in heel Nederland en een groot gedeelte van België tot voorbij Antwerpen.

review sterren muurplafondverven.nl

Reviews van onze klanten over spackspuiten. Wat voor onze klanten werkt, werkt ook voor u!

Het kan voor u lastig zijn een keuze te maken uit de verschillende bedrijven die spackspuiten. Wellicht dat de beoordelingen van onze klanten u verder kunnen helpen bij het maken van uw keuze. Wat voor onze klanten werkt, werkt ook voor u! Hieronder leest u een review over spack spuiten van één van onze klanten. Meer beoordelingen van onze klanten leest u op de pagina spackspuiten reviews.

klantenbeoordelingen en reviews over muurplafondverven.nl uit Rotterdam

Over ons spackspuitwerk van wanden en plafonds van een woning met bedrijfspand, schreef aannemer Karim uit Vlissingen Zeeland:

‘Ik als aannemer ben zeer tevreden over de …’

Ik als aannemer ben zeer tevreden over de werkzaamheden van Alex. De eerste keer plafonds laten spuiten, geheel streeploos. Superstrak resultaat. Kort daarna op een ander project plafonds en wanden laten spuiten met weer hetzellfde resultaat. Alex staat voor zijn werk. Zeer beleefd en misschien wel aller belangrijkst is dat hij ook op afgesproken dag en tijdstip aanwezig is. Kortom zeer tevreden over dit bedrijf.

Relevantie: spackspuitwerk, Vlissingen Zeeland

Uw voordelen bij MuurPlafondVerven.nl op een rijtje:

 • Zeer scherpe prijzen met een sterke prijs- kwaliteit verhouding
 • Garantie op spackspuiten van muren en al onze overige werkzaamheden
 • Vele zeer goede klantenbeoordelingen (100 +)
 • Jarenlange ervaring met spackspuiten van muren en wanden
 • Voor woningen en bedrijfspanden
 • Alle muur- en plafondafwerkingen onder één dak
 • Vast bezoekadres en een goed bereikbare klantenservice
 • Geen offerte- of voorrijkosten
 • Persoonlijk advies. Ook over kleuren

Wilt u meer informatie of weten wat de kosten zijn van spackspuiten van muren en plafonds? Druk op een knop hieronder. U ontvangt snel ons bericht per email


Vraag informatie of offerte aan voor een plafond spackspuiten of spackspuiten van muren bij muurplafondverven.nl
Heeft u interesse in het snel en voordelig spackspuiten van muren en plafonds van uw woning of bedrijfspand maar ontvangt u liever telefonisch informatie? Bel dan nu 010 – 310 80 10.

Bent u woonachtig in België of Vlaanderen contacteert u ons dan voor een plafonneerder via tel.nr. 0031 10 310 80 10. Ook ons cliënteel in België zijn wij graag van dienst.