Verven van muren en plafonds in Delft | reviews

Verven van muren en plafonds in Delft | reviewsOriënteert u zich op het laten verven van muren en plafonds in Delft? Wij zijn u graag van dienst. Met 25 Jaar ervaring en garantie op onze werkzaamheden!

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en professioneel bedrijf voor het verven van een muur of plafond in uw woning of bedrijfspand in Delft? Wij zijn werkzaam in geheel Nederland en een deel van België!

Bij ons ontvangt u de volgende voordelen:

  • Klantvriendelijkheid en advies op maat
  • 25 Jaar ervaring en garantie op laten verven van muren en plafonds in Delft en omgeving
  • Gratis offerte zonder voorrijkosten


Op deze pagina leest u klantenbeoordelingen over het laten verven van muren en wanden en het laten verven van plafonds door MuurPlafondVerven.nl.

Overtuig uzelf ook van de goede service die u van ons ontvangt aan de hand van meer dan 150 klantenbeoordelingen hier op deze onafhankelijke review website.


laten verven van plafonds en muren in Delft - Zuid-Holland - reviews

Over het laten verven van muren en plafonds in Delft - Zuid-Holland, schreef :

‘Vriendelijke service- mooi resultaat’

Heel aardige mensen- ook de schilders en de administratieve personneel. De offerte was snel geregeld en de afspraak snel ingeplanned. Resultaat is ook heel goed- plafond ziet er uit als nieuw.

Pluspunten: Mooi resultaat, snel en vriendelijke service
Verbeterpunten: Wel duur voor een klus die niet meer dan 4 uurtjes duurde

Relevantie: laten verven van muren en plafonds, Delft - Zuid-Holland
verven van muren en plafonds in Delft reviews
Dit is onze tweede en nieuwe website waarvoor wij sinds kort reviews verzamelen. Ruim 150 eerder verzamelde reviews over ons bedrijf leest u hier.
Wilt u meer informatie of weten wat de kosten zijn van het laten verven van muren en plafondsMuur verven, plafond verven, spackspuiten, latex spuiten en laten stucen. Al uw muur- en plafondafwerkingen onder een dak | MuurPlafondVerven.nl in Delft en omstreken? Druk op een knop hieronder. U ontvangt snel ons bericht per emailVraag direct telefonisch informatie aan bij muurplafondverven.nlHeeft u vragen maar ontvangt u liever direct informatie per telefoon? Bel dan nu 010 - 310 80 10.

Bent u woonachtig in België of Vlaanderen contacteert u ons dan voor een plafonneerder via tel.nr. 0031 10 310 80 10. Ook ons cliënteel in België zijn wij graag van dienst.

Reactie plaatsen