Spackspuiten van muren en plafonds in Amsterdam | reviews

Spackspuiten van muren en plafonds in Amsterdam | reviewsOriënteert u zich op het laten spackspuiten van muren en plafonds in Amsterdam? Wij zijn u graag van dienst. Met 25 Jaar ervaring en garantie op onze werkzaamheden!


Bent u op zoek naar een betrouwbaar en professioneel bedrijf voor het aanbrengen van spack spuitwerk op een muur of plafond in uw woning of bedrijfspand in Amsterdam? Wij zijn werkzaam in geheel Nederland en een deel van België.

Bij ons ontvangt u de volgende voordelen:

  • Klantvriendelijkheid en advies op maat
  • 25 Jaar ervaring en garantie op laten spackspuiten van muren en plafonds in Amsterdam en omgeving
  • Gratis offerte zonder voorrijkosten


Op deze pagina leest u klantenbeoordelingen over het laten spackspuiten van muren en wanden en het laten spack spuiten van plafonds door MuurPlafondVerven.nl.

Overtuig uzelf ook van de goede service die u van ons ontvangt aan de hand van meer dan 150 klantenbeoordelingen hier op deze onafhankelijke review website.


laten spackspuiten van plafonds en muren in amsterdam - reviews

Over het laten spackspuiten van muren en plafonds in Amsterdam - Noord-Holland, schreef :

‘Duidelijke website en alles netjes uitgelegd.’

Was al een tijdje aan het kijken hoe we ons plafon netjes konden maken van de zolder etage waar we twee slaapkamers gemaakt hebben. Wilde het net als overal spac gespoten plafon hebben en kwamen via internet bij Wand en Plafons spuiten uit en hebben daar netjes een offerte gevraagd die snel binnen was en wij daar gezien de prijs mee akkoord zijn gegaan.

Een paar weken later kwam men even kijken hoe we het beste met de slang naar boven konden voor het werk en kwamen op het idee om hem via het zijraam naar binnen te halen wat heel wat afplak werk scheelt.

Een week later kwam Marco netjes in de ochtend volgens afspraak bij ons en hebben samen de slang naar boven gehaald met een touw en daarna is Marco alles netjes gaan afplakken wat best wel veel tijd in beslag neemt maar wel heel netjes gedaan is.

Heb zo af en toe even koffie gebracht en praatje gemaakt over het werk en dat is leuk zo kom je ook wat meer te weten over de werkwijze en waar je op moet letten. Daarna is Marco gaan spuiten en dat is heel netjes gedaan en daarna de spac structuur erin gebracht en het resultaat is super we zijn er heel blij mee en zelf kunnen we dat niet zo mooi als dat zij het doen.

Daarna alles netjes weg gehaald en de verdieping helemaal schoon opgeleverd en alles meegenomen. Al met al heel netjes en professioneel gedaan en wij hebben een mooi strak plafon.

Pluspunten: Goed en netjes werk voor een mooie prijs.

Relevantie: laten spackspuiten van muren en plafonds, Amsterdam - Noord-Holland

spackspuiten van muren en plafonds in Amsterdam reviews
Dit is onze tweede en nieuwe website waarvoor wij sinds kort reviews verzamelen. Ruim 150 eerder verzamelde reviews over ons bedrijf leest u hier.
Wilt u meer informatie of weten wat de kosten zijn van het laten spackspuiten van muren en plafondsMuur verven, plafond verven, spackspuiten, latex spuiten en laten stucen. Al uw muur- en plafondafwerkingen onder een dak | MuurPlafondVerven.nl in Amsterdam en omstreken? Druk op een knop hieronder. U ontvangt snel ons bericht per emailVraag direct telefonisch informatie aan bij muurplafondverven.nlHeeft u vragen maar ontvangt u liever direct informatie per telefoon? Bel dan nu 010 - 310 80 10.

Bent u woonachtig in België of Vlaanderen contacteert u ons dan voor een plafonneerder via tel.nr. 0031 10 310 80 10. Ook ons cliënteel in België zijn wij graag van dienst.

Reactie plaatsen