Latex spuiten van muren en plafonds in Dordrecht | reviews

Latex spuiten van muren en plafonds in Dordrecht | reviewsOriënteert u zich op het laten latex spuiten van muren en plafonds in Dordrecht? Wij zijn u graag van dienst. Met 25 Jaar ervaring en garantie op onze werkzaamheden!

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en professioneel bedrijf voor het latex spuiten van een muur of plafond in uw woning of bedrijfspand in Dordrecht? Wij zijn werkzaam in geheel Nederland en een deel van België!

Bij ons ontvangt u de volgende voordelen:

  • Klantvriendelijkheid en advies op maat
  • 25 Jaar ervaring en garantie op laten latex spuiten van muren en plafonds in Dordrecht en omgeving
  • Gratis offerte zonder voorrijkosten


Op deze pagina leest u klantenbeoordelingen over het laten latex spuiten van muren en wanden en het laten latexspuiten van plafonds door MuurPlafondVerven.nl.

Overtuig uzelf ook van de goede service die u van ons ontvangt aan de hand van meer dan 150 klantenbeoordelingen hier op deze onafhankelijke review website.


laten latex spuiten van plafonds en muren in dordrecht – Zuid-Holland - reviews

Over het laten latex spuiten van muren en plafonds in Dordrecht - Zuid-Holland, schreef :

‘Een aanrader.’

Na mijn vraag op internet, werd ik na een half uur al gebeld door Alex. Heel vriendelijk en oprecht geinteresseerd. Nog diezelfde avond kreeg ik via de mail een offerte. Deze zag er goed uit en was voorzien van alle informatie.

Die dag daarna weer gebeld met Alex met wat vragen. Deze werden direct beantwoord en ik had er een goed gevoel bij. Op de afgesproken dag kwam ? (ben helaas zijn naam vergeten) keurig op tijd en heeft hij alle muren vrij snel gedaan. Alles was netjes opgeruimd en het zag er geweldig uit. Ik zal dit bedrijf dan ook bij iedereen aanraden. Helemaal TOP.

Pluspunten: Vriendelijk, netjes, duidelijke informatie. geinteresseerd, goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Relevantie: laten latex spuiten van muren en plafonds, Dordrecht - Zuid-Holland

latex spuiten van muren en plafonds in Dordrecht reviews
Dit is onze tweede en nieuwe website waarvoor wij sinds kort reviews verzamelen. Ruim 150 eerder verzamelde reviews over ons bedrijf leest u hier.
Wilt u meer informatie of weten wat de kosten zijn van het laten latex spuiten van muren en plafondsMuur verven, plafond verven, spackspuiten, latex spuiten en laten stucen. Al uw muur- en plafondafwerkingen onder een dak | MuurPlafondVerven.nl in Dordrecht en omstreken? Druk op een knop hieronder. U ontvangt snel ons bericht per emailVraag direct telefonisch informatie aan bij muurplafondverven.nlHeeft u vragen maar ontvangt u liever direct informatie per telefoon? Bel dan nu 010 - 310 80 10.

Bent u woonachtig in België of Vlaanderen contacteert u ons dan voor een plafonneerder via tel.nr. 0031 10 310 80 10. Ook ons cliënteel in België zijn wij graag van dienst.

Reactie plaatsen