Latex spuiten van muren en plafonds in Capelle aan den IJssel | reviews

Latex spuiten van muren en plafonds in Capelle aan den IJssel | reviewsOriënteert u zich op het laten latex spuiten van muren en plafonds in Capelle aan den IJssel? Wij zijn u graag van dienst. Met 25 Jaar ervaring en garantie op onze werkzaamheden!

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en professioneel bedrijf voor het latex spuiten van e
en muur of plafond in uw woning of bedrijfspand in Capelle aan den IJssel? Wij zijn werkzaam in geheel Nederland en een deel van België!

Bij ons ontvangt u de volgende voordelen:

  • Klantvriendelijkheid en advies op maat
  • 25 Jaar ervaring en garantie op laten latex spuiten van muren en plafonds in Capelle aan den IJssel en omgeving
  • Gratis offerte zonder voorrijkosten


Op deze pagina leest u klantenbeoordelingen over het laten latex spuiten van muren en wanden en het laten latexspuiten van plafonds door MuurPlafondVerven.nl.

Overtuig uzelf ook van de goede service die u van ons ontvangt aan de hand van meer dan 150 klantenbeoordelingen hier op deze onafhankelijke review website.


klantenbeoordelingen en reviews over muurplafondverven.nl

Over het laten latex spuiten van muren en plafonds in Capelle aan den IJssel schreef :

‘Prima prijs kwaliteit’
Goede Communicatie via de website en ook telefonisch. Spuitwerk zeer netjes gedaan goed de tijd genomen voor afplakken etc. Alles netjes achtergelaten.

Stucwerk was ik in eerste instantie niet tevreden over. Hierop is Alex zelf even komen kijken en was dit direct met mij eens, Zonder enige discussie zijn er de week er na twee werknemers geweest die het stuc werk netjes hebben hersteld.

Ik ben zeer te spreken over de klacht afhandeling. Dat alles zonder aandringen naar volle tevredenheid wordt hersteld zorgt er voor dat ik wederom met deze partij in zee zou gaan.

Pluspunten: Zeer net strak spuitwerk, goede communicatie, klachten zeer professioneel opgelost.

Relevantie: laten latex spuiten van muren en plafonds, Capelle aan den IJssel - Zuid-Holland

latex spuiten van muren en plafonds in Capelle aan den IJssel reviews
Dit is onze tweede en nieuwe website waarvoor wij sinds kort reviews verzamelen. Ruim 150 eerder verzamelde reviews over ons bedrijf leest u hier.
Wilt u meer informatie of weten wat de kosten zijn van het laten latex spuiten van muren en plafondsMuur verven, plafond verven, spackspuiten, latex spuiten en laten stucen. Al uw muur- en plafondafwerkingen onder een dak | MuurPlafondVerven.nl in Capelle aan den IJssel en omstreken? Druk op een knop hieronder. U ontvangt snel ons bericht per emailVraag direct telefonisch informatie aan bij muurplafondverven.nlHeeft u vragen maar ontvangt u liever direct informatie per telefoon? Bel dan nu 010 - 310 80 10.

Bent u woonachtig in België of Vlaanderen contacteert u ons dan voor een plafonneerder via tel.nr. 0031 10 310 80 10. Ook ons cliënteel in België zijn wij graag van dienst.

Reactie plaatsen