Heeft u vragen? Bel
010 3108010

Page content

Plafond Spackspuiten

Uw Plafond Spackspuiten en Alle Andere Wand- en Plafond Afwerkingen Onder één Dak

plafond spackspuiten van woonkamer nieuwbouwwoning

Een plafond spackspuitenMuur verven, plafond verven, spackspuiten, latex spuiten en laten stucen. Al uw muur- en plafondafwerkingen onder een dak | MuurPlafondVerven.nl is een goede keuze wanneer u op zoek bent naar een mooie plafondafwerking met een fijne korrelstructuur en keuze uit elke gewenste kleur. Spack spuitwerk is een relatief goedkope en watervaste afwerking voor plafonds die snel kan worden aangebracht met een prachtig eindresultaat. Ook geschikt voor de natte ruimtes van uw woning of bedrijfspand. Op deze pagina vindt u alle informatie over het laten spackspuiten van plafonds. Zie ook onze pagina spackspuiten van muren.


Wilt u meer informatie of weten wat de kosten zijn van spackspuiten van wanden en plafonds? Druk op een knop hieronder. U ontvangt snel ons bericht per email


Wat is een plafond spackspuiten?

Wat is een plafond spackspuiten? Een plafond spackspuiten is het plafond voorzien van een decoratieve afwerking met een korrelstructuur. Deze ‘verflaag met een korreltje erin’ is bovendien een watervaste wand- en plafondafwerking. Spack wordt aangebracht door middel van spuitwerk en is verkrijgbaar in vrijwel elke kleur.

Een plafond spackspuiten wordt binnen ons bedrijf altijd uitgevoerd door een spackspuiter die hier speciaal voor is opgeleid. Onze spackspuiters beschikken over een jarenlange praktijk ervaring. U bent bij ons dan ook verzekerd van een professioneel resultaat.

spack spuitwerk plafond door spackspuiter

Plafond en wanden worden hier van spack spuitwerk voorzien door onze spackspuiter. Spuitwerk met een mooie korrelstructuur in fijn-, middel- en grof. Voor uw woning maar ook voor uw bedrijfspand.

In tegenstelling tot veel soorten sierpleister, zoals granol dat vaak handmatig wordt aangebracht, wordt het spackspuiten van een plafond uitgevoerd door middel van spuitwerk en met behulp van een spack-spuitmachine. Deze methode werkt sneller en is dus goedkoper.

Op de pagina index hieronder klikt u door naar elk onderwerp over een plafond spackspuiten.

Pagina-index. U blijft op deze pagina:


Spack spuitwerk met korrelstructuur in verschillende korrelgroottes

Wordt spack spuitwerk uitgevoerd in een vaste korrelgrootte of kan ik bij een plafond spackspuiten kiezen uit meer dan een korrelstructuur? Ja, u kunt kiezen uit spack spuitwerk met een korrelgrootte fijn,  middel en grof.

Wanneer wij uw plafond afwerken met spack spuitwerk kiezen wij standaard voor korrelgrootte ‘middel’ . Dit is voor 99% de keuze van onze klanten in ruimtes voor zowel zakelijk- als privegebruik. Hierdoor hanteren wij dit als de standaard norm.

Voorbeeld spack spuitwerk van een plafond spackspuiten in standaard-korrelgrootte middel

Voorbeeld van spack spuitwerk in korrelgrootte ‘middel’ zoals standaard toegepast bij een plafond spackspuiten. Tevens heeft u  keuze uit een fijnere of grovere spack korrel. Dit voorbeeld hebben wij gemaakt voor uw beeldvorming. Minimaal structuurverschil tussen voorbeeld en werkelijkheid is mogelijk.

Geeft u het a.u.b. aan als uw voorkeur uitgaat naar een spuitwerk in korrelgrootte fijn of grof in plaats van middel. Uiteraard is ook dit geen enkel probleem.

Voor de diverse korrelgroottes wordt hetzelfde materiaal gebruikt. De grootte van de spack korrel wordt bepaald door de luchtdruk waarmee het spackmateriaal gespoten wordt in combinatie met de materiaal-spuitopening of ‘nozzle’ van de spack-spuitmachine.

Een grove spack structuur zal kleine oneffenheden in uw plafond geheel of gedeeltelijk kunnen camoufleren. Als regel geldt: hoe fijner de spackkorrel, hoe gladder de ondergrond moet zijn voor een eindresultaat zonder onregelmatigheden.

Uw plafond laten spackspuiten in een gewenste kleur

U wilt uw plafond laten spackspuiten in een gewenste kleur? Het grote voordeel van uw plafond laten spackspuiten is dat u spack kunt kiezen in iedere kleur die u wenst. Een plafond spackspuiten en het aanbrengen van kleur gebeurt in één handeling. U hoeft bij een spack afwerking van uw plafond dit niet nog eens te laten sauzen, schilderen, spuiten of rollen om het van de juiste kleur te (laten) voorzien.  U kunt kiezen uit duizenden kleuren spackwerk. Zit uw kleur er niet bij dan mengen wij deze voor u in onze kleurmakerij.

spack plafond en kleuradvies en informatie

Spack is leverbaar in vrijwel elke kleur en diverse korrelstructuren. Graag geven wij u informatie en advies over deze plafond afwerking.

Is laten spackspuiten geschikt voor een plafond van elke soort ondergrond?

Kan ik een plafond van elke soort ondergrond direct laten spackspuiten? Nee, dit is niet altijd het geval. Er zijn plafonds die geschikt zijn om direct met spack te laten spuiten en er kan sprake zijn van een plafond dat eerst moet worden voorbehandeld voordat u dit kunt laten spackspuiten. Dit kan nodig zijn voor bijvoorbeeld isolatie van de ondergrond, kleurdekking of een goede hechting van de nieuwe laag spack spuitwerk. Veel voorkomende voorbeelden vindt u hieronder:

Welke plafonds zijn direct spuitklaar voor spack spuitwerk?

Direct spack spuitwerk laten aanbrengen is meestal mogelijk in de volgende gevallen:

 • Spackspuiten van een gestucd plafond
 • Laten spackspuiten van een gipsplaten plafond
 • Een plafond spackspuiten van Fermecell platen
 • Spack spuitwerk op een plafond van kaal beton (veelal nieuwbouw-woningen en bedrijfspanden)


Plafonds die ongeschikt zijn om direct te laten spackspuiten:

Voorbeelden van plafonds die ongeschikt zijn om direct te laten spackspuiten en meestal moeten worden voorbehandeld hebben we hieronder voor u op een rij gezet:

Spack laten spuiten op een vuil, verontreinigd plafond met vlekken

Kan ik een verontreinigd plafond met vetvlekken, nicotine aanslag, vocht plekken of ander soort vlekken direct met spack laten spuiten? Nee, ook een verontreinigd plafond met vlekken moeten worden geïsoleerd met het juiste isolatiemateriaal, voordat er een laag spack spuitwerk kan worden aangebracht.

Voor dit isoleren van een plafond geldt hetzelfde als voor een plafond met lijmresten met spack laten spuiten zoals hierboven beschreven. Uiteraard voeren wij ook het isoleren van verontreinigde en vuile plafonds voor u uit.

Een donker gekleurd plafond spackspuiten

Kan ik een donker gekleurd plafond spackspuiten? Nee, een donkergekleurd plafond of een donkere ondergrond van andere aard zullen we eerst met een lichte kleur voorspuiten voor een goede dekking van de laag spackspuitwerk die hierna wordt aangebracht.

Vaak gebeurt dit met een latex muur- en plafondverf. Afhankelijk van het materiaal waaruit de ondergrond bestaat, worden hiervoor ook andere materialen gebruikt.

spackspuitwerk houten plafond panelen van zolder

Voorafgaand aan het spackspuitwerk op het plafond van deze zolder wordt een laag Brander Brava Isotex aangebracht. Dit product zorgt voor een goede dekking en hechting van de laag spackspuitwerk op de donkergekleurde houten plafondpanelen. Zo krijgt u ook bij een donkere ondergrond, een optimale gedekt- en streeploos eindresultaat

De houten muur- en plafondpanelen waarmee de zolder op de afbeelding hierboven is afgewerkt zijn tevens donker gekleurd. Hier zal dus vooraf aan het spackspuiten een hechtlaag moeten worden aangebracht en er zal moeten worden voorgespoten met een lichte kleur. Dit voor een goede dekking van de laag wit spackspuitwerk die volgt.

Hiervoor gebruiken wij het product Brander Isotex. Het voorziet in zowel een goede hechting als kleurdekking en kan in één keer worden aangebracht.

klantenbeoordelingen en reviews over muurplafondverven.nl

Over het spackspuiten van muren en plafonds in Den Haag – Zuid-Holland schreef

‘Uitstekende service en kwaliteit in verbazingwekkende korte tijd.’
Onze woning is door wandenplafondspuiters op alle wanden keurig voorzien van spackspuitwerk in kleur (ca.250m2).

Voor start van de werkzaamheden werkt alles keurig afgeplakt, en ook weer verwijderd nadat alles gereed was.

Door ziekte is de start van het spuiten helaas een dag uitgesteld maar door extra inzet is onze afgesproken opleverdatum keurig gehaald. Kortom een bedrijf wat goed meedenkt, goed werk levert en duidelijk communiceert. En dat alles voor een nette prijs.

Kortom ik kan ze iedereen aanraden die op zoek is naar een spackspuiter.

Relevantie: spackspuiten van muren en plafonds in Den Haag Zuid-Holland


Wilt u meer informatie of weten wat de kosten zijn van spackspuiten van wanden en plafonds? Druk op een knop hieronder. U ontvangt snel ons bericht per email


Een plafond spackspuiten met een grove oppervlakte structuur

Kan ik een plafond spackspuiten met een grove oppervlakte structuur? Nee, een plafond met een grove oppervlakte structuur zal eerst moeten worden gladgepleisterd.

 Een poederig of poreus plafond spuiten met spack

Kan ik een poederig, poreus plafond of een plafond met een ‘losse’ toplaag spuiten met spack? Bijvoorbeeld een kalkplafond of een plafond dat van een kalklaag is voorzien? Nee, de voorbehandeling van een poederig of poreus plafond zal bestaan uit het fixeren van deze losse ondergrond of toplaag zodat er een ‘vaste’ ondergrond ontstaat. Creëren van deze vaste ondergrond is vereist voor het spuiten van een plafond met spack.

Bij dit fixeren wordt er met kwast, roller of spuit een laag fixeermiddel aangebracht. Dit fixeermiddel dringt een stukje door in het oppervlak en bindt hiermee als het ware de losse deeltjes of poederige structuur waaruit de oppervlakte bestaat. Zo ontstaat er door dit fixeren van het plafond een vaste toplaag, die geschikt is voor het overspuiten met spack.

Wanneer heeft een plafond een poederige oppervlakte? Veeg erover met een vochtige hand. Geeft het plafond erg af en blijft er veel materiaal op uw hand achter dan is dit een goede indicatie dat het hier een plafond met een poederige oppervlakte betreft.

Neemt u voor meer informatie over spackspuiten van een plafond en de ondergrond hier contact met ons.

Spack spuitwerk op een plafond met lijmresten

Kan ik spack spuitwerk direct spuiten op een plafond met bijvoorbeeld lijmresten van een verwijderde behanglaag? Nee, een plafond met lijmresten van verwijderd behang en andersoortige lijmresten moet eerst worden geïsoleerd om verkleuring van de nieuwe laag spack spuitwerk te voorkomen.

Betreft het bijvoorbeeld een oud schrotenplafond of een andere plafondafwerking waardoor er dikkere, voelbare lijmresten op het plafond zijn achtergebleven, dan moeten deze deze lijmresten eerst worden verwijderd d.m.v. afsteken of gladschuren, voordat we de nieuwe laag spack spuitwerk aanbrengen.

Ook dit isoleren van de oude lijmlaag voeren wij voor u uit middels een kwalitatief hoogwaardig isolatie middel. Hierdoor wordt uw nieuwe spack plafondafwerking gegarandeerd vlekvrij.

Spackwerk aanbrengen op een plafond met waterschade

Is bij spackwerk aanbrengen op een plafond met waterschade ook een juiste voorbehandeling raadzaam? U wilt spackwerk aanbrengen op een plafond met waterschade en er zeker van zijn dat er geen enkel spoor van deze waterschade zichtbaar blijft door de nieuwe laag spackwerk heen. Als eerste dient dan de oorzaak van de waterschade te zijn hersteld  en eventuele lekkage en beschadigingen moeten worden gerepareerd. Het plafond dient volledig te zijn gedroogd.

Vervolgens worden de vlekken op het plafond geïsoleerd met een isolerende coating. Deze sluit de plek van de waterschade af en zorgt dat er geen sporen meer zichtbaar zullen zijn door de nieuwe aan te brengen laag spackwerk heen.

Het isoleren of afsluiten van plafonds met waterschade waarop u spackwerk wilt aanbrengen is vergelijkbaar met de eerder genoemde behandeling van een verontreinigd plafond.

Neemt u bij vragen over spackwerk aanbrengen op een plafond met waterschade hier contact met ons op. Wij voorzien u graag van informatie en vrijblijvend advies.

Spack spuiten van kunststof en houten plafonds

Kan ik spack spuiten op kunststof en houten plafonds zoals bijvoorbeeld plafonds bekleedt met houten- of kunststof schrootjes of mdf panelen? Nee, kunststof en houten plafonds zullen eerst met een juiste primer moeten worden voorbehandeld voor een goede hechting van de spacklaag. Hierna is ook het spack spuiten van kunststof en houten plafonds zeer goed mogelijk.


Wilt u meer informatie of weten wat de kosten zijn van spackspuiten van wanden en plafonds? Druk op een knop hieronder. U ontvangt snel ons bericht per email


Verkleuring bij plafond spackspuiten voorkomen met Brander Isotex

Is verkleuring bij een plafond spackspuiten door een verontreinigde ondergrond  te voorkomen? Ja. Bij een plafond met waterschade, evenals bij een plafond spackspuiten dat is verontreinigd met lijmresten, nicotine of andere vlekken, is een voorbehandeling met Brander Isotex noodzakelijk om verkleuring van de nieuwe laag spack spuitwerk te voorkomen.

Brander Isotex is een materiaal dat onze spackspuiter op uw verontreinigde plafond aanbrengt en voorkomt  verkleuring of doorslaan van vlekken in de nieuwe spacklaag.

Graag wijzen wij u erop dat wij altijd Brander Isotex gebruiken i.p.v. het voor dit doel vaak gebruikte Brander Isofix. Waar het resultaat van Brander Isofix nog wel eens te wensen overlaat geeft Brander Isotex gegarandeerd een 100% eindresultaat.

Scheuren, naden en kieren bij het spackspuiten van een plafond voorkomen met gaaswerk

Waarom dient het aanbrengen van gaaswerk bij spackspuiten van een plafond? Aanbrengen van gaaswerk kan nodig zijn om vorming van bijvoorbeeld scheuren, naden en kieren tussen plafond en wanden te voorkomen tijdens of na het spackspuiten van een plafond. Ook als hulpmiddel bij het verkrijgen van mooie en strakke hoeken. Hieronder wordt dit gedetailleerder aan u uitgelegd:

Een plafond spackspuiten van een nieuwbouwwoning en het aanbrengen van gaaswerk

Bij een nieuwbouwwoning zullen plafond en muren verder drogen na de oplevering van de woning en zich verder ‘zetten’ vanaf het moment dat er in de woning wordt gestookt. Wordt er geen gaas aangebracht dan zullen hierdoor in de meeste gevallen scheuren verschijnen waar muur en plafond samenkomen.

Het aanbrengen van gaaswerk dient hier twee doelen, te weten:

 • Het voorkomt scheuren op genoemde plekken in het nieuwe spack spuitwerk. Zonder aanbrengen van gaaswerk verschijnen deze scheuren meestal binnen twee tot drie maanden.
 • Mochten er zich toch scheuren vertonen in het spackspuitwerk dan zal dit ‘gecontroleerde’ scheurvorming zijn. Vrijwel altijd rechte dunne scheuren die netjes kunnen worden gevuld met een flexibele kit.

Spackspuiten van plafonds van een bestaande woning en het aanbrengen van gaaswerk

Bij een bestaande woning of bedrijfspand heeft het aanbrengen van gaaswerk meestal een andere functie dan het voorkomen van scheurvorming. Door bijvoorbeeld eerder aangebrachte en weer verwijderde wandbekleding zoals behang betreft het hier niet altijd strakke muren met mooie rechte hoeken waar plafonds en muren samenkomen. Gaaswerk is hier een uitstekend hulpmiddel voor het opnieuw vormen van hoeken die er weer uitzien als nieuw.

Altijd duidelijk advies over spackspuiten van een plafond en de ondergrond

Wilt u advies over spackspuiten van een plafond en de mogelijkheden voor afwerking over een bepaalde ondergrond? Wij adviseren u graag en vrijblijvend over het verkrijgen van een zo goed en mooi mogelijk resultaat. Een mooie nieuwe spack plafondafwerking zonder verkleuringen en plekken is tenslotte wat u wenst en wat wij willen leveren.

Neem ook voor meer informatie over spackspuiten van een plafond en de ondergrond contact met ons op voor vrijblijvend advies.

klantenbeoordelingen en reviews over muurplafondverven.nl

Over het laten spackspuiten van muren en plafonds in Amsterdam – Noord-Holland, schreef Marco Bokma:

‘Duidelijke website en alles netjes uitgelegd.’

Was al een tijdje aan het kijken hoe we ons plafon netjes konden maken van de zolder etage waar we twee slaapkamers gemaakt hebben. Wilde het net als overal spac gespoten plafon hebben en kwamen via internet bij Wand en Plafons spuiten uit en hebben daar netjes een offerte gevraagd die snel binnen was en wij daar gezien de prijs mee akkoord zijn gegaan.

Een paar weken later kwam men even kijken hoe we het beste met de slang naar boven konden voor het werk en kwamen op het idee om hem via het zijraam naar binnen te halen wat heel wat afplak werk scheelt.

Een week later kwam Marco netjes in de ochtend volgens afspraak bij ons en hebben samen de slang naar boven gehaald met een touw en daarna is Marco alles netjes gaan afplakken wat best wel veel tijd in beslag neemt maar wel heel netjes gedaan is.

Heb zo af en toe even koffie gebracht en praatje gemaakt over het werk en dat is leuk zo kom je ook wat meer te weten over de werkwijze en waar je op moet letten. Daarna is Marco gaan spuiten en dat is heel netjes gedaan en daarna de spac structuur erin gebracht en het resultaat is super we zijn er heel blij mee en zelf kunnen we dat niet zo mooi als dat zij het doen.

Daarna alles netjes weg gehaald en de verdieping helemaal schoon opgeleverd en alles meegenomen. Al met al heel netjes en professioneel gedaan en wij hebben een mooi strak plafon.

Pluspunten: Goed en netjes werk voor een mooie prijs.

Relevantie: laten spackspuiten van muren en plafonds, Amsterdam – Noord-Holland


Wilt u meer informatie of weten wat de kosten zijn van spackspuiten van wanden en plafonds? Druk op een knop hieronder. U ontvangt snel ons bericht per email


Is spack laten aanbrengen geschikt voor plafonds in elke ruimte?

Is spack laten aanbrengen geschikt voor plafonds in alle kamers en vertrekken van uw woning of bedrijfspand? Door de watervastheid, sterke oppervlaktestructuur en de goede mogelijkheid tot reiniging is het laten aanbrengen van spack spuitwerk een optie voor veel verschillende soorten vertrekken. Wij hebben er hieronder weer een aantal voor u op een rij gezet:

Spack spuitwerk aanbrengen op het plafond van een woonkamer

Kan ik spack spuitwerk aanbrengen op het plafond van een woonkamer? Ja, dit is heel goed mogelijk doordat spack spuitwerk mooi is om te zien en verkrijgbaar in elke kleur. Bovendien is spack spuitwerk zeer geschikt voor aanbrengen op het plafond van een woonkamer omdat het ook op grote plafonds naadloos en streeploos wordt aangebracht. Een bijkomend voordeel is dat spack spuitwerk relatief goedkoop is in prijs.

Spack spuitwerken aanbrengen op plafond en wanden van een keuken, gang en deel van woonkamer van nieuwbouwwoning

Keuken, gang en deel van de woonkamer van een nieuwbouwwoning na het aanbrengen van spack spuitwerken op plafond en wanden. Uitgevoerd door MuurPlafondVerven.nl


Spackspuitwerk op een plafond van een keuken

Is spackspuitwerk geschikt als afwerking van een plafond van een keuken? Ook hiervoor is spackspuitwerk uitermate geschikt. Spackspuitwerk is watervast en dus een goede toepassing voor een deels ‘natte’ ruimte zoals wanden en plafond van een keuken. Het is hier raadzaam om in verband met  reiniging de spack afwerking niet door te laten lopen tot op het aanrechtblad of toe te passen direct achter de kookplaat.

Spackspuiten op een plafond van een slaapkamer

Kan ik een plafond van een slaapkamer spackspuiten? Ja, dit kan. Doordat het spackspuiten van een ruimte in één keer gebeurt is het resultaat van spackspuiten een mooie, naadloze en streeploze afwerking met korrelstructuur. Dit maakt spackspuiten dus ook geschikt voor het afwerken van een slaapkamerplafond. Bovendien is spack verkrijgbaar in vrijwel elke gewenste kleur.

Spackwerk voor het plafond van een kinderkamer

Is spackwerk geschikt voor het plafond van een kinderkamer? Ja, ook hiervoor is spackwerk zeer geschikt. Spack is hard en heeft een korrelstructuur waardoor het minder snel beschadigt dan bijvoorbeeld een gladde plafondafwerking zoals latex muurverf. Beschadigt het toch dan zullen kleine beschadigingen door de oppervlakte structuur van het spackwerk minder snel zichtbaar zijn.

Bovendien kunnen grote en kleine beschadigingen goed plaatselijk worden bijgewerkt. Ons spackwerk is ‘schrobvast’ en hierdoor goed reinigbaar met gangbare huishoudelijke schoonmaakmiddelen. Dit maakt het uitermate geschikt voor een plafond van een kinderkamer.

Het plafond van een badkamer met spack laten spuiten

Kan ik het plafond van een badkamer met spack laten spuiten? Jazeker. Doordat spack spuitwerk een watervaste plafondafwerking is, zijn water, vocht en condens geen enkel probleem en is het laten spackspuiten uitermate geschikt voor de afwerking van een badkamerplafond.

Spack laten spuiten op een plafond van een gang of hal

Is het met spack laten spuiten van een plafond van een gang of hal een juiste keuze? Ja, ook hier is een afwerking met spack vaak mooi en praktisch in het gebruik. Spack laten spuiten op het plafond van uw hal of gang is een afwerking die door zijn hardheid, mooie uiterlijk en de mogelijkheid tot bijwerken ook hier een goede toepassing biedt.

Spackspuitwerk op plafond van een zolder

Is spackspuitwerk geschikt als afwerking voor het plafond van een zolder? Ja, ook voor een zolderplafond wordt spackspuitwerk veelvuldig toegepast. Verkrijgbaar in vrijwel elke kleur, mooi en relatief goedkoop.

Spack is hard met een korrelstructuur waardoor het minder snel beschadigt dan een gladde plafondafwerking. Bovendien kunnen grote en kleine beschadigingen goed worden bijgewerkt. Deze eigenschappen maken van spackspuitwerk een praktische afwerking voor het plafond van uw zolder. Of deze nu als logeerkamer- of hobbyruimte wordt gebruikt.

Laten spackspuiten van het plafond van een toilet

Is het laten spackspuiten van het plafond van een toilet een goede keuze? Jazeker. Door de watervaste eigenschap van een spack plafondafwerking zijn water en vocht geen enkel probleem en is deze uitermate geschikt voor de afwerking van het plafond van uw toilet maar ook van de verdere afwerking van uw gehele toiletruimte. Vaak wordt er i.v.m. de reiniging gekozen voor een combinatie van wandtegels vanaf de vloer met een spack afwerking hierboven.

Spackspuiten van een garageplafond

Is spackspuiten een goede afwerking voor een garageplafond? Het laten aanbrengen van spack is zeker geschikt voor het plafond van een garage. Ook hier geldt: spack is hard met een korrelstructuur waardoor het minder snel beschadigt als bijvoorbeeld een gladde latex plafondafwerking. Beschadigt het plafond van uw garage toch dan zullen kleine beschadigingen door de oppervlakte structuur van het spackwerk minder snel zichtbaar zijn. Grote en kleine beschadigingen kunnen na het spackspuiten  van een garageplafond goed worden bijgewerkt.

Bovendien is ons spackwerk schrobvast en goed reinigbaar met gangbare huishoudelijke schoonmaakmiddelen.

Voordat de eerste laag spack spuitwerk wordt aangebracht met de spackspuitmachine zet onze spackspuiter handmatig een eerste laag spack. Deze wordt met de hand glad ‘afgemesd’. Dit zorgt voor een mooier en strakker eindresultaat.


Wilt u meer informatie of weten wat de kosten zijn van spackspuiten van wanden en plafonds? Druk op een knop hieronder. U ontvangt snel ons bericht per email


Spuitwerk van plafonds met spuit- en sierpleisters van Brander

Spuitwerk van plafonds en producten van Brander zijn in de bouw- en renovatiewereld onlosmakelijk met elkaar verbonden in. Brander is producent en marktleider waar het gaat om o.a. spuitpleisters voor muur- en plafondafwerkingen.

Spuitwerk van plafonds en Brander Crystal

Brander spack Crystal is een spuitpleister van superieure kwaliteit die onder andere wordt gebruikt voor de afwerking met spackwerk van plafonds. Brander Crystal is gecertificeerd met het DUBOkeur. Hierdoor behoort het officieel tot de meest milieuvriendelijke producten binnen pleistertoepassingen in de bouw.

Kenmerken Brander Crystal:

 • Zeer hard
 • Hoge dekkracht
 • Hoge witheid
 • Binnentoepassing
 • Kleur: standaard wit
 • Glans: mat

Spuitwerken van plafonds en Brander Briljant

Brander Briljant is een spuit- en sierpleister van zeer hoge kwaliteit. Ook dit product wordt gebruikt bij spack spuitwerken van plafonds. Ook Brander Briljant is gecertificeerd met het DUBOkeur voor de meest milieuvriendelijke producten binnen pleistertoepassingen in de bouw.

Kenmerken Brander briljant:

 • Grote inwendige hardheid en slijtvastheid
 • Stootvast
 • Decoratieve structuureffecten
 • Goed reinigbaar
 • Hoge witheid
 • Binnentoepassing
 • Kleur: Witte en lichte kleuren
 • Glans: mat
 • Structuur: van fijn tot grof

Spuitwerken van plafonds en Brander Diamant

Brander Diamant is een verspuitbare sierpleister met een fijne tot zeer fijne structuur welke mede wordt toegepast bij spack spuitwerken voor buiten.

Kenmerken Brander Diamant:

 • Grote inwendige hardheid en slijtvastheid
 • Stootvast
 • Zeer hard
 • Goed reinigbaar
 • Binnen- en buitentoepassing
 • Kleur: Witte en lichte kleuren
 • Glans: mat
 • Structuur: van fijn tot zeer fijn
 • Meerdere applicatiemogelijkheden

Grondeer- fixeer en isoleermiddel Brander Isofix

Brander Isofix is een multifunctioneel grondeer-, fixeer en isoleermiddel in één. Voor zuigende ondergronden en ondergronden die zijn vervuild met doorslaggevoelige verontreinigingen. Tevens voor het vastzetten van lichtpoederende of krijtende verfresten op poreuze ondergronden.

Kenmerken Brander Isofix:

 • Binnen- en sommige buitentoepassingen
 • Kleur: Transparant

Isolerende plafond- en muurverf voor binnen en Brander Brava Isotex

Brander Brava Isotex is een isolerende plafond- en muurvverf voor binnen. Het is een effectieve oplossing voor meerdere problemen waarbij dit product isolerend en tegelijkertijd afdekkend werkt van vervuilde ondergronden zonder kans op doorslag. Te gebruiken als fraaie eindafwerking voor plafonds maar dankzij zijn eigenschappen tevens als isolerende tussenlaag.

Kenmerken Brander Brava isotex:

 • Schrobklasse 1
 • Uitstekend isolerend bij o.a. nicotine, rook- en roetaanslag, bitumen, markers en waterkringen
 • Kleur: witte en lichte kleuren
 • extreem mat
 • Binnentoepassingen
spack spuitmachine en Brander Crystal spuitpleister

Spack spuitmachine klaar voor de klus. Wij spuiten met Brander spuitpleister. Een superieure kwaliteit spack spuitpleister die is  gecertificeerd met het DUBOkeur. Het keurmerk voor de meest milieuvriendelijke pleistertoepassingen binnen de bouw.

Kosten en prijzen van een plafond spackspuiten

Wat bedragen de kosten of prijzen van een plafond spackspuiten? Spackspuiten is een snelle en relatief goedkope manier voor het afwerken van een plafond. Spackspuitwerk wordt machinaal aangebracht. Machinaal spuitwerk werkt sneller dan handmatig werk en is dus goedkoper.

Om de kosten van het spackspuiten van een plafond voor u te kunnen berekenen, hebben wij enige gegevens van u nodig zoals:

 • Waaruit bestaat de ondergrond van uw plafond
 • Wat is de huidige staat: is uw plafond glad of beschadigd?
 • Het aantal te spuiten vierkante meters bij benadering of de afmeting van uw plafond

Uw gegevens kunt u invullen op ons offerte formulier. Wij maken dan een vrijblijvende offerte op maat voor u. Als wij meer informatie van u nodig hebben voor een correcte prijsberekening van de kosten van spuitwerk, dan nemen wij telefonisch contact met u op.

Van één ding bent kunt u zeker zijn: door hun ervaring en vakmanschap leveren onze spackspuiters mooi en kwalitatief vakwerk!

Uw plafond spackspuiten door MuurPlafondVerven.nl

Een plafond spackspuiten is een mooie, naadloze en watervaste plafondafwerking met een korrelstructuur in elke gewenste kleur. Spack spuitwerk is relatief goedkoop en snel uitvoerbaar met een prachtig eindresultaat. Deze plafond afwerking is tevens geschikt voor natte ruimtes. Op deze pagina vindt u alle informatie over het spackspuiten van een plafond.

U als onze tevreden klant

Bij MuurPlafondVerven.nl zetten we alles op alles om van u een tevreden klant te maken. Wij hebben een jarenlange ervaring met spackspuiten van plafonds en gebruiken uitsluitend hoogwaardige materialen. U krijgt beslist kwaliteit en waar voor uw geld.

Vooraf controle voor het gewenste eindresultaat

Wij vinden het de normaalste zaak van de wereld om vooraf te controleren of een plafond voorafgaand aan het spuitwerk nog extra werkzaamheden nodig heeft. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het kitten van naden tussen muur en plafond en het vullen of repareren van kleine beschadigingen waar dit nog nodig is.

Opruimen van de werkplek

Opgeruimd staat netjes, daar houden wij van en onze klanten ook! Wij werken zo schoon mogelijk in uw huis of bedrijf en nemen na oplevering al het afval netjes mee. Uw huis laten wij achter zoals het was voor ons bezoek, met uitzondering natuurlijk van de plafonds die nu van een mooie en nieuwe spuitwerk afwerking zijn voorzien.

Werkzaam in Nederland en België

Ons stucadoors- en schildersbedrijf is werkzaam in heel Nederland en een groot gedeelte van België tot voorbij Antwerpen.

review sterren muurplafondverven.nl

Reviews van onze klanten over spackspuiten. Wat voor onze klanten werkt, werkt ook voor u!

Het kan voor u lastig zijn een keuze te maken uit de verschillende bedrijven die spackspuiten. Wellicht dat de beoordelingen van onze klanten u verder kunnen helpen bij het maken van een keuze. Wat voor onze klanten werkt, werkt ook voor u! Hieronder leest u een review over spack spuiten van één van onze klanten. Meer beoordelingen van onze klanten leest u op de pagina spackspuiten reviews.

klantenbeoordelingen en reviews over muurplafondverven.nl

Over het spackspuiten van plafonds in Breda schreef Ingrid:

‘prima bedrijf!’

Na mijn verzoek via internet werd ik al snel gebeld. Dezelfde dag heb ik de offerte nog ontvangen. Mijn wanden en plafonds zijn keurig gespoten, tegen een scherpe prijs. Vakwerk!! Ga zo door…

Pluspunten: vriendelijk personeel, goed advies

Relevantie: spackspuiten van plafonds, Breda

Uw voordelen bij MuurPlafondVerven.nl op een rijtje:

 • Zeer scherpe prijzen met een sterke prijs- kwaliteit verhouding
 • Garantie op spackspuiten van plafonds en al onze overige werkzaamheden
 • Vele zeer goede klantenbeoordelingen (100 +)
 • Jarenlange ervaring met spackspuiten van plafonds
 • Voor woningen en bedrijfspanden
 • Alle wand- en plafondafwerkingen onder één dak
 • Vast bezoekadres en een goed bereikbare klantenservice
 • Geen offerte- of voorrijkosten
 • Persoonlijk advies. Ook kleuradvies.

Wilt u meer informatie of weten wat de kosten zijn van spackspuiten van wanden en plafonds? Druk op een knop hieronder. U ontvangt snel ons bericht per email


Vraag informatie of offerte aan voor een plafond spackspuiten of spackspuiten van muren bij muurplafondverven.nl
Heeft u interesse in het snel en voordelig spackspuiten van een plafond of wand van uw woning of bedrijfspand maar ontvangt u liever informatie per telefoon? Bel dan nu 010-310 80 10.

Bent u woonachtig in België of Vlaanderen contacteert u ons dan voor een plafonneerder via tel.nr. 0031 10 310 80 10. Ook ons cliënteel in België zijn wij graag van dienst.