Heeft u vragen? Bel
010 3108010

Page content

Latex Spuiten van Plafonds

Latex Spuiten van Plafonds en Al uw Andere Wand- en Plafond Afwerkingen Onder één Dak

latex spuiten van plafonds

Latex spuiten van plafonds is plafonds schilderen met behulp van airless verfspuitapparatuur. Latexspuiten wordt uitgevoerd door een gespecialiseerde latexspuiter of muurverfspuiter. Door de vele kleurmogelijkheden is latex muur- en plafondverf toepasbaar in vrijwel elk interieur. Het airless latex spuiten van plafondsMuur verven, plafond verven, spackspuiten, latex spuiten en laten stucen. Al uw muur- en plafondafwerkingen onder een dak | MuurPlafondVerven.nl is bovendien een zeer geschikte plafondafwerking voor de natte ruimtes van uw woning of bedrijf. Op deze pagina leest u alle informatie over het latexspuiten van plafonds zoals de toepassingen en technische productinformatie. Zie ook onze pagina latex spuiten van muren.


Wilt u meer informatie of weten wat de kosten zijn van latex spuiten van plafonds en wanden? Druk op een knop hieronder. U ontvangt snel ons bericht per email


Wat is latex spuiten van plafonds?

Latex spuiten van plafonds is het aanbrengen van een gespoten laag latex plafondverf met behulp van airless verfspuitapparatuur. Zeg maar ‘een plafond sauzen’ met de verfspuit.

Binnen ons bedrijf wordt het latex spuiten van plafonds uitgevoerd door een ervaren en gespecialiseerde latexspuiter. Deze muurverfspuiter heeft niet alleen verstand van de diverse spuittechnieken, maar hij kent elk onderdeel van de verfspuit apparatuur waarmee hij werkt uit zijn hoofd. Voor een plafond spuiten met een mooi eindresultaat  is het goed onderhouden van deze airless verfspuit apparatuur belangrijk.

Aanbrengen van spuitwerk plafonds door latexspuiter

Hier voorziet onze latexspuiter de plafonds van deze benedenwoning van latex spuitwerk. U ziet dat de wanden zijn afgeschermd om spuitnevel van de plafonds te voorkomen.

Onze latex wand- en plafond verven zijn watergedragen en van hoge kwaliteit. Hierdoor komen bij het aanbrengen van latex spuitwerk nauwelijks schadelijke luchtjes of dampen vrij. Dit is uiteraard beter voor mens en milieu.

Via de pagina index hieronder vindt u alle informatie over het latex spuiten van plafonds.

Pagina-index. U blijft op deze pagina:


Latex spuiten van een plafond en de kleurmogelijkheden

Wat zijn de kleurmogelijkheden bij latex spuiten van een plafond? Is het latex spuiten van een plafond mogelijk in elke kleur? Zeker! De kleurmogelijkheden zijn enorm. U kunt kiezen uit duizenden kleuren en tinten van vrijwel alle verfmerken. En zit uw kleurkeuze hier niet bij? Dan maken wij deze kleur plafondverf toch gewoon voor u!

advies over kleurmogelijkheden bij latexspuiten plafonds

Graag tonen wij u de vele kleurmogelijkheden voor het latex spuiten van uw plafond en helpen bij het maken van een keuze

Speciale kleuren muur- en plafondverf maken wij in onze latex kleurmakerij. Wilt u later meer plafonds, wanden of muren in deze zelfde kleur laten latexspuiten, dan wordt het kleurrecept voor deze kleur latexverf erbij genomen en wordt deze kleur eenvoudigweg bijgemaakt.

De uiteindelijke kleurkeuze van de latexverf die wij aanbrengen bepaalt u als klant zelf. Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze. Vraagt u hierbij ook naar onze kleurstalen.

Wilt u meer weten over de kleurmogelijkheden van latex spuitwerk voor plafonds? Neem contact met ons op. Wij beantwoorden graag uw vragen.

Airless latex spuiten van plafonds is voordeliger dan handmatig een plafond sauzen

Waarom is airless latex spuiten van plafonds voordelig? Airless latex spuiten van plafonds is voordelig ten opzichte van handmatig verven, sauzen, witten, rollen of  schilderen van een plafond, omdat airless spuitwerk machinaal wordt uitgevoerd. Machinaal een plafond latex spuiten werkt sneller en is dus voordeliger en relatief goedkoop.

Voor kleine oppervlaktes en vertrekken kan in sommige gevallen handmatig verven of sauzen van een plafond goedkoper zijn. In onze offerte leest u altijd welke applicatiemethode (machinaal airless spuitwerk of handwerk) bij u wordt toegepast.

Latex spuiten van plafonds is mooier dan handmatig een plafond verven

Waarom is latex spuiten van plafonds mooier dan handmatig een plafond verven? Latex spuiten van plafonds is mooier dan handmatig verven,  witten,  sauzen, rollen of een plafond schilderen. Dit omdat strepen, kwast-aanzetten en aanzetpunten van een roller of kwast, bij een plafond afwerken doormiddel van spuitwerk eenvoudig weg niet aan de orde zijn.

Besluit u zelf uw plafonds handmatig van een nieuwe frisse laag latex muur- en plafondverf te voorzien, houd er dan rekening mee dat onregelmatigheden, afhankelijk van kleur, materiaalkeuze, dikte van de aangebrachte laag muurverf en persoonlijke ervaring, kunnen voorkomen.

Doet u zaken met ons, dan kunt u er gegarandeerd zeker van zijn dat al onze werkzaamheden strak, streeploos, zonder onregelmatigheden in de afwerklaag en met garantie worden uitgevoerd.

Kan ik airless latex spuitwerk van plafonds kiezen in diverse glansgraden?

Kan ik kiezen uit verschillende glansgraden bij airless latex spuitwerk van plafonds? Ja, bij plafonds spuiten zijn diverse glansgraden mogelijk w.o. matglans, fluweel mat en zijdemat. De keuzemogelijkheid kan afhankelijk zijn van het type latexverf.

Ook bij uw keuze van de juiste soort, alsmede de glansgraad van het latex spuitwerk zijn wij u graag van dienst.

klantenbeoordelingen en reviews over muurplafondverven.nl

Over het latex spuiten van een plafond in Utrecht schreven :

‘Goede en duidelijke afspraken’

Een fijn bedrijf om zaken mee te doen. Je betaald precies wat er gedaan is niet meer niet minder.

Medewerker is prettig in omgang en doet zijn werk uitstekend

Relevantie: latex spuiten plafond, Utrecht


Wilt u meer informatie of wilt u weten wat de kosten zijn van latex spuiten van plafonds en wanden? Druk op een knop hieronder. U ontvangt snel ons bericht per email


Plafonds en ondergronden die geschikt zijn voor direct overspuiten met latex spuitwerk

Welke ondergronden van plafonds zijn geschikt voor direkt overspuiten met latex spuitwerk? Niet alle plafonds hebben een voorbehandeling nodig voordat ze van een afwerklaag latex spuitwerk kunnen worden voorzien. Latex spuitwerk kan veel gevallen direct over de ondergrond worden aangebracht. Dit is o.a. het geval bij:

 • Latex spuiten van gestucte plafonds
 • Het laten latexspuiten van gipsplaten plafonds
 • Airless latex spuiten van plafonds met een Fermecell-platen bekleding
 • Latex spuitwerk laten aanbrengen op systeemplafonds
 • Airless spuitwerk op muren van kaal beton (nieuwbouwwoningen en bedrijfspanden)
 • latex aanbrengen van latex over spack spuitwerk
 • Op donkere ondergronden. Er wordt dan voor lichte kleuren een laag extra spuitwerk aangebracht.

Wilt u meer informatie over latex spuiten  van plafonds en de ondergrond? Neem hier contact met ons op. Wij beantwoorden graag uw vragen.

Plafonds en ondergronden die ongeschikt zijn voor direct overspuiten met latex spuitwerk:

Naast direct overspuitbare plafonds zijn er ook plafonds met ondergronden die ongeschikt zijn voor het direct overspuiten met latex spuitwerk. Deze hebben vrijwel altijd een voorbehandeling nodig voor een duurzaam eindresultaat zonder vervelende verassingen achteraf. Zoals bijvoorbeeld onthechting of verkleuring van de nieuwe latex afwerklaag.

Een aantal veel voorkomende ongeschikt ondergronden van plafonds hebben wij hieronder voor u op een rij gezet.

Latex spuiten van kunststof en houten plafonds

latexspuiten van een houten plafond

Ook voor een matte afwerking van houten plafonds is latexspuiten een zeer fraaie en geschikte afwerking. Voor een goede hechting is een voorbehandeling met een primer raadzaam.

Kan ik latex spuiten op houten en kunststof plafonds zoals bijvoorbeeld plafonds bekleed met kunststof- of houten schrootjes, mdf panelen of groene houten zolderpanelen? Nee, een kunststof of houten plafond of wand zal eerst van de juiste primer moeten worden voorzien voor een goede hechting van de nieuw te spuiten latex laag.

Latex spuiten van een plafond met lijmresten

Is het latex spuiten van een  plafond met lijmresten mogelijk? Zoals bijvoorbeeld lijmresten van een verwijderd schroten plafond of van plafondtegels? Nee, airless latex spuiten van een plafond met lijmresten geeft vaak een ongewenst resultaat. Lijmresten moeten eerst worden geïsoleerd om verkleuring van de nieuwe laag latexspuitwerk op het plafond te voorkomen.

Betreft het bijvoorbeeld een oud schrotenplafond of een andere plafondafwerking, en zijn er dikke, voelbare lijmresten op het plafond of de wand achtergebleven? Dan moeten deze lijmresten eerst worden verwijderd d.m.v. afsteken of gladschuren voordat we de nieuwe laag latex airless spuitwerk op dit plafond kunnen aanbrengen.

Ook dit isoleren van de oude lijmlaag voeren wij voor u uit. Dit gebeurt met een kwalitatief hoogwaardig isolatie middel. Hierdoor wordt uw nieuwe latex plafond- of wandafwerking gegarandeerd vlekvrij.

Latex laten spuiten op een vuil, verontreinigd plafond met vlekken

Kan ik een vuil plafond met vet vlekken, nicotine aanslag, vocht plekken of ander soort vlekken direct met latex laten spuiten? Nee, een vuil, verontreinigd plafond met dergelijke vlekken of vuil moet eerst worden geïsoleerd met het juiste isolatiemateriaal voordat een laag latex spuitwerk kan worden aangebracht.

Uiteraard voeren wij ook het isoleren van verontreinigde en vuile plafonds voor u uit.

Een plafond met een poederig oppervlak spuiten met latex plafondverf

Kan ik een plafond met een poederige of ‘los’ oppervlak spuiten met latex plafondverf? Bijvoorbeeld een kalkplafond? Nee, de voorbehandeling zal hier bestaan uit het fixeren van deze poederige of losse ondergrond zodat er een plafond met een vaste toplaag ontstaat.

Bij dit fixeren wordt er met kwast, roller of spuit een laag fixeermiddel aangebracht. Dit fixeermiddel dringt een stukje door in het oppervlak van het plafond, en bindt hiermee als het ware de losse deeltjes of poederige structuur waaruit de oppervlakte bestaat. Zo ontstaat er door dit fixeren van het plafond een vaste toplaag die geschikt is voor het overspuiten met latex plafondverven.

Wanneer heb ik bij latex spuiten van plafonds en wanden te maken met een plafond met een poederige oppervlakte? Veeg met een vochtige hand over dit plafond. Geeft het plafond af en blijft er veel materiaal op uw hand achter, dan is dit een goede indicatie dat het hier een plafond met een poederig oppervlak betreft.

Airless latex spuitwerk aanbrengen op een plafond met waterschade

Airless latex spuitwerk aanbrengen op een plafond met waterschade is zeer goed mogelijk maar ook hier is een voorbehandeling raadzaam.

U wilt een op een plafond met waterschade latex spuitwerk aanbrengen en er zeker van zijn dat er geen enkel spoor van deze waterschade zichtbaar blijft door de nieuwe laag latex spuitwerk heen. Bij latex spuiten van plafonds met waterschade dient altijd eerst de oorzaak van de waterschade te zijn hersteld of weggenomen en dient deze wand volledig te zijn gedroogd.

plafond met waterschade voor het herstellen en opnieuw latex spuiten

Om de waterschade aan dit plafond te kunnen herstellen en het opnieuw met latex te kunnen spuiten dient de oorzaak van de lekkage te zijn weggenomen en het plafond volledig te zijn gedroogd

Eventuele lekkage en beschadigingen moeten worden gerepareerd. Vervolgens worden de vlekken op het plafond geïsoleerd met een isolerende coating. Deze sluit de plek van de waterschade op het plafond af en zorgt dat er geen sporen meer zichtbaar zullen zijn in de nieuwe laag latex spuitwerk.

Het isoleren of afsluiten van een plafond met waterschade waarop u latex spuitwerk wilt laten aanbrengen is vergelijkbaar met de eerder genoemde behandeling van een verontreinigd plafond, een plafond met vlekken of nicotine aanslag of een plafond met lijmresten van bijvoorbeeld behang.

Neemt u voor meer informatie over latex spuiten van een plafond met waterschade hier contact met ons op. Wij geven u graag vrijblijvend advies.


Wilt u meer informatie of wilt u weten wat de kosten zijn van latex spuiten van plafonds en wanden? Druk op een knop hieronder. U ontvangt snel ons bericht per email


Verkleuring van latex spuitwerk op een plafond voorkomen met Brander Isotex

Is verkleuring van nieuw latex spuitwerk op een plafond, door een verontreinigde ondergrond te voorkomen? Ja. Bij plafonds met waterschade, evenals plafonds die zijn verontreinigd door lijmresten, nicotine of andere vlekken, is een voorbehandeling met Brander Isotex noodzakelijk om verkleuring van de nieuwe laag latex spuitwerk te voorkomen.

Brander Isotex is een materiaal wat door onze latexspuiter op uw verontreinigde plafond wordt aangebracht en sluit verkleuring of ‘doorslaan’ van vlekken in de nieuwe latexlaag uit.

Bij latex spuiten van plafonds wordt tegen verkleuring vaak Brander Isofix aangebracht. Graag wijzen wij u erop dat wij altijd Brander Isotex gebruiken. Waar het resultaat van Brander Isofix nog wel eens te wensen overlaat geeft Brander Isotex gegarandeerd een 100% eindresultaat.

Scheuren bij latexspuiten van plafonds repareren en voorkomen door aanbrengen van gaaswerk

Soms moet er voordat we plafonds kunnen latexspuiten gaaswerk worden aangebracht. Aanbrengen van gaaswerk dient om naden, scheuren en kieren in plafonds te voorkomen na het latexspuiten. Maar ook om scheuren en beschadigingen in een plafond te repareren alvorens het latexspuiten. De redenen voor het aanbrengen van gaaswerk op plafonds en wanden kunnen verschillen  in geval van nieuwbouw of bestaande bouw. De verschillen leest u hieronder.

Latexspuiten van plafonds en het aanbrengen van gaaswerk bij een nieuwbouwwoning of nieuw bedrijfspand

Bij latexspuiten van plafonds van een nieuwbouwwoning of nieuw bedrijfspand, zal aanbrengen van gaaswerk minder vaak nodig zijn dan bij een bestaande woning of bij renovatiewerk. Reden hiervan is dat bij nieuwbouw de wanden meestal behangklaar worden opgeleverd. Scheuren, kieren en naden in het plafond zijn dan vaak al gerepareerd.

Is de wens van de bewoner om deze wanden en plafonds ‘sausklaar‘ of ‘latex-spuitklaar’ op te leveren, dan zal aanbrengen van het gaaswerk reeds tijdens deze voorafgaande stuuk-werkzaamheden zijn uitgevoerd. Dit  heeft dan dus al voor het aanbrengen van het latexspuitwerk plaatsgevonden.

Latex spuiten van plafonds bij bestaande woningen en renovatie werkzaamheden en het aanbrengen van gaaswerk

Bij latex spuiten van plafonds van bestaande woningen en bij renovatie werkzaamheden, zal het aanbrengen van gaaswerk meestal worden uitgevoerd in combinatie met reparatiewerk.

Haarscheuren in plafonds worden voorafgaand aan het latexspuiten dichtgekit of met een vulmiddel dichtgezet.

Grotere en bredere scheuren worden vaak eerst afgedekt met gaaswerk waarna ze met gips worden dichtgezet en aangesmeerd. Bij een scheur in een plafond afwerken wordt naar beide kanten het gips ruim opgezet zodat na droging, de ontstane verhoging gelijkmatig over ruime oppervlakte kan worden gladgeschuurd. Op deze wijze worden bredere scheuren, kieren en naden onzichtbaar gerepareerd.

Ook wordt gaaswerk indien nodig, aangebracht langs de rand tussen plafond en wanden. Mochten er zich later dan toch scheuren vertonen in het latexspuitwerk dan zal dit door het aangebrachte gaaswerk ‘gecontroleerde’ scheurvorming zijn. Vrijwel altijd rechte dunne scheurtjes die netjes kunnen worden gevuld met een flexibele kit.

Gratis advies over airless latexspuiten van plafonds en de ondergrond

Wilt u advies over airless latexspuiten van plafonds en de afwerkings mogelijkheden voor een bepaalde ondergrond? Wij adviseren u graag en vrijblijvend over het verkrijgen van een zo goed en mooi mogelijk resultaat. Een mooie nieuwe latex wandafwerking zonder verkleuringen en ongewenste plekken is tenslotte wat u wenst en wat wij willen leveren.
Neem voor meer informatie over latex spuiten van plafonds en de ondergrond hier contact met ons op. Wij geven u graag vrijblijvend advies.

Is latex laten aanbrengen geschikt voor plafonds en wanden in elke ruimte?

Is latex laten aanbrengen geschikt voor plafonds in elke ruimte van uw woning of bedrijfspand? Ja, want naast leverbaarheid in vrijwel elke kleur, is latex muur- en plafondverf tevens leverbaar in diverse kwaliteiten met diverse eigenschappen.

Zo is er een watervaste kwaliteit voor de ‘natte’ ruimtes van uw woning of bedrijfpand. Tevens is er een schrobvaste kwaliteit latex muur- en plafondverf leverbaar, en kan er zelfs een ‘twee-lagen’ systeem worden aangebracht. Hierbij wordt het latex spuitwerk afgedekt met een transparante coating. Zo ontstaat een afwerking die vaker kan worden schoongemaakt en waarop beschadigingen minder snel zichtbaar zijn.

Door deze eigenschappen is het laten aanbrengen van latex spuitwerk geschikt voor veel verschillende soorten vertrekken. Wij hebben er weer een aantal voor u op een rij gezet:

Latex spuitwerk aanbrengen op het plafond van een woonkamer

latex spuitwerk van een woonkamer plafond

Ook voor een plafond met inbouwverlichting of ‘spotjes’ is een afwerking d.m.v. latex spuitwerk een zeer fraaie optie. Muren, plafond en meubels vormen samen dit mooie en stijlvolle interieur.

Kan ik latex spuitwerk aanbrengen op het plafond van mijn woonkamer? Ja, dit is heel goed mogelijk doordat latex spuitwerk mooi is om te zien en verkrijgbaar in elke kleur. Bovendien is latex spuitwerk zeer geschikt voor het plafond van een woonkamer omdat het ook op grote plafonds naadloos en streeploos wordt aangebracht. Als leuke bonus is latex spuiten van plafonds relatief goedkoop in prijs.

klantenbeoordelingen en reviews over muurplafondverven.nl

Over het latex spuiten van plafonds in Rotterdam schreef Lennert:

‘Goed werk geleverd; conform afspraak en binnen het afgesproken budget.’

Afspraak maken verliep vlekkeloos, ze hadden het druk maar gaven exact aan wat er mogelijk was en belden volgens afspraak terug. Ze waren op tijd en ik heb geen problemen ondervonden bij het spuiten van mijn plafonds op de benedenverdieping van mijn huis.

Pluspunten: Correct, volgens planning, klein beetje meerwerk meenemen was geen enkel punt.

Relevantie: latex spuiten plafonds, Rotterdam


Wilt u meer informatie of wilt u weten wat de kosten zijn van latex spuiten van plafonds en wanden? Druk op een knop hieronder. U ontvangt snel ons bericht per email


Latex spuiten van een keukenplafond

Kan ik een keukenplafond met latex spuiten? Ja, ook hiervoor is latexspuitwerk geschikt. Latex is vochtbestendig en dus ook goed toepasbaar voor een keukenplafond.

Latex laten spuiten op een plafond van een slaapkamer

Kan ik latex laten spuiten op het plafond van een slaapkamer? Ja, dit kan. Doordat het met latex laten spuiten van een ruimte in één keer gebeurt is het resultaat van latex spuiten een mooie, naadloze en streeploze afwerking. Dit maakt het latexspuiten dus ook geschikt zeer voor het afwerken van een slaapkamer plafond. Bovendien is latex verkrijgbaar in vrijwel elke gewenste kleur.

Airless latex spuitwerk op het plafond van een kinderkamer

Is latex spuitwerk geschikt voor het plafond van een kinderkamer? Ja, ook hiervoor is airless latex spuitwerk geschikt.

Bovendien kunnen grote en kleine beschadigingen goed plaatselijk worden bijgewerkt. Ons latex spuitwerk is tevens in leverbaar in ‘schrobvaste’ kwaliteit en hierdoor goed reinigbaar met gangbare huishoudelijke schoonmaakmiddelen.

Is het plafond van uw kinderkamer na verloop van tijd aan een nieuwe frisse kleur toe, dan word deze hier eenvoudigweg overheen aangebracht.

Een badkamerplafond met latex laten spuiten

Kan ik mijn badkamerplafond met latex laten spuiten? Jazeker. Latex is verkrijgbaar in een watervaste plafondafwerking. Hierdoor zijn water, vocht en condens geen enkel probleem en is het uitermate geschikt voor de afwerking van een badkamerplafond.

Latex spuiten van een plafond van een toilet

Is latex spuiten van een plafond van een toilet een goede keuze? Ook voor een plafond van een toilet is latex spuiten een praktische en mooie keuze: snel en eenvoudig aan te brengen en leverbaar in vrijwel alle kleuren.

Latex spuiten van een plafond van een hal of gang

Is latex spuiten een plafond van een hal of gang een juiste keuze? Ja, ook hier is latex spuitwerk mooi en praktisch in het gebruik.

Latex spuiten van het plafond van uw hal of gang is een afwerking die door zijn mooie uiterlijk en mogelijkheid tot het bijwerken van beschadigingen ook hier een goede toepassing biedt. Wij lichten u graag voor met betrekking tot de juiste kwaliteit latex plafondverf.

Latex spuiten van het plafond van een garage

Is latex spuiten een goede afwerking voor het plafond van een garage? Het is relatief goedkoop, verkrijgbaar in elke kleur en afneembaar met vocht en huishoudelijke schoonmaakmiddelen. Dit maakt latex spuiten dus  zeker ook geschikt voor het plafond van een garage. Grote en kleine beschadigingen kunnen na het latex spuiten van uw garageplafond, goed worden bijgewerkt.

Latexspuitwerk op het plafond van een zolder

Is latexspuitwerk geschikt als afwerking voor het plafond van een zolder? Ja, ook op een zolderplafond wordt latexspuitwerk veelvuldig toegepast. Mooi, verkrijgbaar in vrijwel elke kleur en relatief goedkoop. Bovendien kunnen grote en kleine beschadigingen goed worden bijgewerkt. Deze eigenschappen maken van latexspuitwerk een praktische afwerking voor het plafond van uw zolder. Of deze nu als logeerkamer of hobbyruimte wordt gebruikt.

latex spuitwerk op houten plafond van zolder

Latex spuitwerk is een snelle en relatief goedkope afwerking die ook het plafond van uw zolder er snel fris en strak laat uitzien. Houten wand- en plafondpanelen hebben echter wel een voorbehandeling met een hechtingsprimer nodig.


Wilt u meer informatie of wilt u weten wat de kosten zijn van latex spuiten van plafonds en wanden? Druk op een knop hieronder. U ontvangt snel ons bericht per email


Latex spuitwerken van wanden en plafonds met Brander muur- en plafondverf producten

Muur- en plafondverf producten van Brander en latex spuitwerken van plafonds, zijn in de bouw- en renovatiewereld onlosmakelijk met elkaar verbonden in. Niet voor niets is Brander producent en marktleider waar het gaat om verf voor muur- en plafondafwerkingen.

Brander latex muur- en plafondverf

Brander plafondverf is er in diverse soorten met elk hun eigenschappen. Er is een Brander plafondverf voor vrijwel elk doel. Een aantal veel toegepaste soorten zijn o.a.:

Brander Clean plafondverf voor het latex spuiten van een plafond

Een uitstekend reinigbare matte muur- en plafondverf voor het latex spuiten van een plafond. Brander Clean muurverf is geschikt voor vuilgevoelige en intensief gebruikte ruimtes zoals gang, speel- of woonkamer en keuken.

Brander Superdeck plafondverf voor het latexspuiten van plafonds

Een zeer goed dekkende en extreem matte muur- en plafondverf voor het latexspuiten van plafonds. Brander Superdeck plafondverf is geschikt voor het overschilderen van licht vervuilde ondergronden.

Grondeer- fixeer en isoleermiddel Brander Isofix

Brander Isofix is een multifunctioneel grondeer-, fixeer en isoleermiddel in één. Voor zuigende ondergronden en ondergronden die zijn vervuild met doorslaggevoelige verontreinigingen. Tevens voor het vastzetten van lichtpoederende of krijtende verfresten op poreuze ondergronden.

Dit product wordt als isoleermiddel gebruikt voor zowel spack spuitwerk als latex spuitwerk op plafonds, wanden en muren.

Kenmerken Brander Isofix:

 • Binnen- en sommige buitentoepassingen
 • Kleur: Transparant

Isolerende binnenplafondverf Brander Brava Isotex

Brander Brava Isotex is een isolerende binnenplafondverf. Het is een effectieve oplossing voor meerdere problemen waarbij dit product isolerend en tegelijkertijd afdekkend werkt van vervuilde ondergronden zonder kans op doorslag. Te gebruiken als fraaie eindafwerking maar dankzij zijn eigenschappen tevens als isolerende tussenlaag.

Ook dit product wordt als isoleermiddel gebruikt voor zowel spack spuitwerk als latex spuitwerk op plafonds, wanden en muren.

Kenmerken Brander Brava isotex:

 • Schrobklasse 1
 • Uitstekend isolerend bij o.a. nicotine, rook- en roetaanslag, bitumen, markers en waterkringen
 • Kleur: witte en lichte kleuren
 • Extreem mat
 • Binnentoepassingen


Latex spuiten van plafonds met SPS muur- en plafondverf producten

SPS bv is een andere toonaangevende producent van plafond- en muurverf producten en overige wand- en plafond afwerkingsproducten. Zo ook voor producten voor het latex spuiten van plafonds, wanden en muren.

Met meer dan 40 jaar ervaring bedient het bedrijf o.a. de professionele schilder en stukadoor.

SPS latex muur- en plafondverven

SPS latex muur- en plafondverven zijn er in diverse soorten met elk hun eigenschappen. Er is een SPS muur- en plafondverf voor vrijwel iedere toepassing. Een aantal veel gebruikte soorten zijn o.a.:

SPS Unitex 4040 Mat voor latexspuiten van een plafond

Een universeel toepasbare, matte, uitstekend dekkende, hoogwaardige muur- en plafondverf op basis van kunstharsdispersie. Uitermate geschikt voor het latexspuiten van een plafond. SPS Unitex 4040 Mat is goed dekkend en mooi vloeiend, ook in vochtige ruimtes toepasbaar. Ademend, goed weerbestendig en schrobvast. Voor binnen en buiten.

SPS Uniclean Mat 7070 voor latex spuiten van plafonds

Een zeer hoogwaardige, matte muurverf die uitermate geschikt is voor latex spuiten van plafonds die langdurig mooi en mat moeten blijven. SPS Uniclean Mat 7070 geeft een strak, egaal en mat resultaat, heeft een goede dekking, een mooie vloeiing en is tijdens het aanbrengen nagenoeg spatvrij. SPS Uniclean Mat 7070 blijft mat, ook na het reinigen. Voor binnen.

SPS Uniclean mat 7070 is uitermate geschikt voor toepassing in ruimtes die gemakkelijk/snel vuil kunnen worden zoals keuken, hal of woonkamer en ruimtes die intensief worden gebruikt zoals kantoren en scholen.


Wilt u meer informatie of wilt u weten wat de kosten zijn van latex spuiten van plafonds en wanden? Druk op een knop hieronder. U ontvangt snel ons bericht per email


Wij adviseren u over welke muur- en plafondverf producten het meest geschikt zijn voor uw klus

Over de keuzes van de meest geschikte producten hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij stellen u de nodige vragen zodat wij precies kunnen bepalen welke producten we het beste kunnen toepassen voor uw werkzaamheden. Zo bent u zeker van een vakkundig eindresultaat met het juiste product voor iedere klus.

Wilt u meer informatie over muur- en plafondverf producten? Neem dan hier contact met ons op voor informatie en vrijblijvend advies.

Prijzen voor latex spuitwerk van een plafond

Wat bedraagt de prijs voor latex spuitwerk van een plafond? Machinaal spuitwerk werkt sneller dan handmatig verven of schilderen van een plafond. Hierdoor ligt de prijs voor latex spuitwerk van een plafond in de meeste gevallen lager dan het handmatig afwerken van een plafond. Bekijk hier onze prijzen van latex spuiten.

Om de prijs voor het latex spuiten van een plafond voor u te kunnen berekenen, hebben wij enige gegevens van u nodig zoals:

 • Waaruit bestaat de ondergrond van uw plafond
 • Wat is de huidige staat: is uw plafond glad, vuil of beschadigd?
 • Het aantal te spuiten vierkante meters bij benadering

Uw gegevens kunt u invullen op ons offerte formulier. Wij maken dan een vrijblijvende offerte voor u op maat. Als wij meer informatie van u nodig hebben voor een correcte berekening van de kosten voor het latex spuiten van uw plafond, dan nemen wij telefonisch contact met u op.

Van één ding kunt u zeker zijn: door hun ervaring en vakmanschap leveren onze latexspuiters mooi en kwalitatief vakwerk!

Latex spuiten van plafonds door MuurPlafondVerven.nl

Latex spuiten van plafonds is een mooie, watervaste plafondafwerking en verkrijgbaar in elke gewenste kleur. Bovendien is latex spuitwerk relatief goedkoop en snel uitvoerbaar met een prachtig eindresultaat. Deze muurafwerking is tevens geschikt voor de natte ruimtes van uw woning of bedrijfspand. Op deze pagina vindt u alle informatie over het latex spuiten van plafonds.

U als onze tevreden klant

Bij MuurPlafondVerven.nl doen we er alles aan om van u een tevreden klant te maken. Wij hebben jarenlange ervaring met latexspuiten van plafonds en wanden en gebruiken uitsluitend hoogwaardige materialen. U krijgt beslist kwaliteit en waar voor uw geld.

Vooraf controleren we de werkzaamheden voor het gewenste eindresultaat

Wij vinden het de normaalste zaak van de wereld om vooraf te controleren of een plafond nog extra werkzaamheden nodig heeft voordat wij uw plafond gaan spuiten. Denk hierbij aan het kitten van naden tussen plafond en wanden. Of het vullen of repareren van kleine beschadigingen en het schuren van een plafond  waar dit nog nodig is.

Na onze werkzaamheden ruimen we alles netjes op

Opgeruimd staat netjes, daar houden wij van en onze klanten ook! Wij werken zo schoon mogelijk in uw huis of bedrijf en nemen na oplevering al het afval netjes mee. Uw huis laten wij achter zoals het was voor ons bezoek, met uitzondering natuurlijk van de plafonds die nu van een mooie en nieuwe latex plafondafwerking zijn voorzien.

Wij zijn werkzaam in Nederland en België

Ons stucadoors- en schildersbedrijf is werkzaam in heel Nederland en een groot gedeelte van België tot voorbij Antwerpen.

review sterren muurplafondverven.nl

Reviews van onze klanten over latex spuiten. Wat voor onze klanten werkt, werkt ook voor u!

Het kan voor u lastig zijn een keuze te maken uit de verschillende bedrijven die latex spuiten. Wellicht dat de beoordelingen van onze klanten u verder kunnen helpen bij het maken van uw keuze. Wat voor onze klanten werkt, werkt ook voor u! Hieronder leest u een review over latex spuitwerk van één van onze klanten. Meer beoordelingen van onze klanten leest u op de pagina latex spuiten reviews.

klantenbeoordelingen en reviews over muurplafondverven.nl

Over het latex spuiten van plafonds in Vlissingen schreef mevr. Sarisha:

‘Zeer tevreden met het afgeleverde werk, onze …’

Zeer tevreden met het afgeleverde werk, onze oude woning is weer helemaal opgeknapt en als nieuw. Alle behang is verwijderd, daarna is alles gestuct en gespoten. We zijn ontzettend blij met het resultaat en kunnen dit dan ook aan iedereen aanbevelen. Top!

Relevantie: latex spuiten plafonds, Vlissingen

Uw voordelen bij MuurPlafondVerven.nl:

 • Zeer scherpe prijzen en een sterke prijs- kwaliteit verhouding
 • Garantie op latex spuiten van plafonds en al onze overige werkzaamheden
 • Vele zeer goede klantenbeoordelingen (100 +)
 • Jarenlange ervaring met latex spuiten van plafonds en wanden
 • Voor woningen en bedrijfspanden
 • Alle plafond- en muur afwerkingen onder één dak
 • Vast bezoekadres en een goed bereikbare klantenservice
 • Geen offerte- of voorrijkosten
 • Persoonlijk informatie en kleuradvies

Wilt u meer informatie of wilt u weten wat de kosten zijn van latex spuiten van plafonds en wanden? Druk op een knop hieronder. U ontvangt snel ons bericht per email


Vraag informatie of offerte aan voor latex spuiten van muren of latex spuiten van plafonds bij muurplafondverven.nl
Heeft u interesse in het snel en voordelig laten latex spuiten van plafonds en wanden van uw woning of bedrijfspand, maar ontvangt u liever informatie per telefoon? Bel dan nu 010 – 310 80 10.

Bent u woonachtig in België of Vlaanderen contacteert u ons dan voor een plafonneerder via tel.nr. 0031 10 310 80 10. Ook ons cliënteel in België zijn wij graag van dienst.