Heeft u vragen? Bel
010 3108010

Page content

Latex Spuiten van Muren

Latex Spuiten van Muren en Al uw Andere Wand- en Plafond Afwerkingen Onder één Dak

Latex spuiten van muren en plafond keuken

Latex spuiten van muren is het muren schilderen met behulp van airless verfspuitapparatuur. Latexspuiten wordt uitgevoerd door een gespecialiseerde latexspuiter of muurverfspuiter. Doordat latex muurverf verkrijgbaar is in elke kleur, is dit toepasbaar in vrijwel elk interieur. Het airless latex spuiten van murenMuur verven, plafond verven, spackspuiten, latex spuiten en laten stucen. Al uw muur- en plafondafwerkingen onder een dak | MuurPlafondVerven.nl is bovendien een zeer geschikte muurafwerking voor de natte ruimtes van uw woning of bedrijf. Op deze pagina leest u alle informatie over het latexspuiten van muren zoals de technische productinformatie en de toepassingen. Zie ook onze pagina latex spuiten van plafonds.


Wilt u meer informatie of weten wat de kosten zijn van latex spuiten van muren en plafonds? Druk op een knop hieronder. U ontvangt snel ons bericht per email


Wat is latex spuiten van muren?

Latex spuiten van muren is het aanbrengen van een gespoten laag latex muurverf op muren of wanden met behulp van speciale airless verfspuitapparatuur.

Binnen ons bedrijf wordt het latex spuiten van muren en plafonds uitgevoerd door een ervaren en gespecialiseerde latexspuiter. Een goede en ervaren muurverfspuiter heeft niet alleen verstand van diverse spuittechnieken maar kent vrijwel elk onderdeel van de verfspuitapparatuur waarmee hij werkt uit zijn hoofd.

latex spuiten van muren door latexspuiter

Latex spuiten van muren uitgevoerd door onze latexspuiter. Tegen het plafond ziet u beschermplastic. Dit is aangebracht om spuitnevel van de wanden tegen het plafond te voorkomen.

Onze latex muurverven zijn watergedragen en van hoge kwaliteit. Hierdoor komen er bij het aanbrengen van airless latex spuitwerk nauwelijks schadelijke luchtjes of dampen vrij. Dit is uiteraard beter voor mens en milieu.

Op de pagina index hieronder klikt u door naar elk onderwerp over het latex spuiten van muren.

Pagina-index. U blijft op deze pagina:


Latex spuiten van muren is mooier dan handmatig muren schilderen

Waarom is latex spuiten van muren mooier dan handmatig verven van muren? Latex spuiten van muren is mooier dan handmatig verven, schilderen, witten, rollen of sauzen van een muur omdat kwastaanzetten, aanzetpunten of strepen van een roller bij airless spuitwerk eenvoudig weg niet aan de orde zijn.

Besluit u zelf uw muren  handmatig van een nieuwe frisse laag latex muur- en plafondverf te voorzien, houd er dan rekening mee dat, afhankelijk van kleur, materiaalkeuze, dikte van de aangebrachte laag muurverf en persoonlijke ervaring, dergelijke onregelmatigheden nooit helemaal zijn uit te sluiten.

Doet u zaken met ons, dan kunt u er gegarandeerd zeker van zijn dat al onze werkzaamheden strak, streeploos, zonder onregelmatigheden in de afwerklaag en met garantie worden opgeleverd.

Airless latex spuiten van muren is voordeliger dan handmatig muren verven

Waarom is airless latex spuiten van muren zo voordelig? Airless latex spuiten van muren is voordelig ten opzichte van handmatig verven, schilderen, witten, rollen of sauzen van een muur, omdat airless spuitwerk machinaal wordt uitgevoerd. Machinaal muren spuiten gaat sneller dan handmatig schilderen of verven van muren en is dus voordeliger en relatief goedkoop.

Voor kleine oppervlaktes en -vertrekken kan in sommige gevallen het handmatig schilderen of muren verven goedkoper zijn. In onze offerte leest u altijd welke applicatiemethode (handwerk of machinaal airless spuitwerk) bij u wordt toegespast.

Latex spuiten van muren en de kleurmogelijkheden

Wat zijn de kleurmogelijkheden bij het latex spuiten van muren? Is latex spuiten van muren en wanden mogelijk in elke kleur? De kleurmogelijkheden bij latexspuiten zijn enorm. U kunt kiezen uit duizenden kleuren en tinten van bijvoorbeeld vrijwel alle verfmerken. En zit uw kleurkeuze hier niet bij? Dan maken wij deze kleur latex muurverf toch gewoon voor u!

latex spuiten van muren en de kleurmogelijkheden

De kleurmogelijkheden bij het latex spuiten van muren zijn enorm. En zit uw kleur er dan toch niet bij, dan maken wij deze gewoon voor u in onze kleurmakerij!

Speciale kleuren muurverf maken wij in onze latex-kleurmakerij. Wilt u later meer muren, wanden of plafonds in deze kleur laten latexspuiten, dan wordt het kleurrecept voor deze kleur latex muurverf erbij genomen en wordt deze kleur eenvoudigweg bijgemaakt.

De uiteindelijke kleurkeuze van de muurverf die bij aanbrengen maakt u als klant zelf. Indien u dit wenst, helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuze. Vraagt u hierbij ook naar onze kleurstalen.

Wilt u meer informatie over de kleurmogelijkheden van latex spuiten van muren en wanden? Neem contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Kan ik airless latex spuitwerk van muren kiezen in diverse glansgraden?

Kan ik kiezen uit verschillende glansgraden bij airless latex spuitwerk van muren? Ja, bij het muren spuiten zijn diverse glansgraden mogelijk w.o. matglans, fluweel mat en zijdemat. De keuzemogelijkheid kan afhankelijk zijn van de soort latexmuurverf en de hierbij behorende eigenschappen.

Ook bij uw keuze van de juiste soort, alsmede de glansgraad van het latex spuitwerk zijn wij u graag van dienst.

latex spuiten van muren en plafonds in arnhem - reviews

Over het latex spuiten van muren en plafonds in Arnhem – Gelderland schreef :

‘Erg goede ervaring met latexspuiten van muren boven en beneden en verfwerk van kozijnen en trappenhuis.’

Naar aanleiding van een goede eerste ervaring met latex spuiten, ook het verfwerk van kozijnen, tuindeuren en trappenhuis door hen laten doen.

Goede afspraken, vakkundig personeel en prima werk en service afgeleverd, we zijn er erg tevreden mee.

Relevantie: latex spuiten van muren, Arnhem – Gelderland


Wilt u meer informatie of weten wat de kosten zijn van latex spuiten van muren en plafonds? Druk op een knop hieronder. U ontvangt snel ons bericht per email


Muren en ondergronden die geschikt zijn voor direct overspuiten met latex spuitwerk

Welke ondergronden zijn geschikt voor direkt overspuiten met latex spuitwerk? Niet alle muren behoeven een voorbehandeling voordat ze van een afwerklaag latex spuitwerk kunnen worden voorzien. Latex spuitwerk kan direct over de ondergrond worden aangebracht in de volgende gevallen:

 • Latex spuiten van gestucte muren en wanden
 • Het laten latexspuiten van gipsplaten
 • Wanden van Ytong blokken met latex spuiten
 • Airless latex spuiten van muren met een Fermecell-platen bekleding
 • Latex spuitwerk op een muur van gipsblokken
 • Latex spuitwerk laten aanbrengen op systeemplafonds
 • Latexspuitwerk laten aanbrengen op muren van kalkzandsteen blokken
 • Airless spuitwerk op muren van kaal beton (nieuwbouwwoningen en bedrijfspanden)
 • Airless latexspuiten van bakstenen muren en wanden
 • Latex laten spuiten op glasvezelbehang
 • Rauhfaser behang latex spuiten
 • Latex spuiten van muren met spachtelputz en granol
 • latex aanbrengen van latex over spack spuitwerk
 • Op donkere ondergronden. Er wordt dan voor lichte kleuren een laag extra spuitwerk aangebracht .

Wilt u meer weten informatie over latex spuiten  van muren en de ondergrond? Neem hier contact met ons op. Wij beantwoorden graag uw vragen.

Muren en ondergronden die ongeschikt zijn voor direct overspuiten met latex spuitwerk:

Naast direct overspuitbare muren zijn er ook muren en ondergronden die ongeschikt zijn voor direct overspuiten met latex spuitwerk. Deze hebben vrijwel altijd een voorbehandeling nodig voor een duurzaam eindresultaat zonder vervelende verassingen achteraf zoals bijvoorbeeld onthechting of verkleuring van de nieuwe latex afwerklaag.

Veel voorkomende en ongeschikt ondergronden bij muren en wanden hebben wij hieronder voor u op een rij gezet.

Latex laten spuiten op een vuile, verontreinigde muur met vlekken

Kan ik een vuile muur met vet vlekken, nicotine aanslag, vocht plekken of ander soort vlekken direct met latex laten spuiten? Nee, een vuile, verontreinigde wand of muur met dergelijke vlekken moet worden geïsoleerd met het juiste isolatiemateriaal voordat een laag latex spuitwerk kan worden aangebracht.

Uiteraard voeren wij ook het isoleren van verontreinigde, vuile muren en wanden voor u uit.

Latex spuiten van muren met lijmresten

Is het latex spuiten van muren met lijmresten mogelijk? Zoals bijvoorbeeld lijmresten van een verwijderde behanglaag? Nee, airless latex spuiten van muren met lijmresten geeft vaak een ongewenst resultaat. Lijmresten van verwijderd behang en andersoortige lijmresten moeten eerst worden eerst geïsoleerd om verkleuring van de nieuwe laag latexspuitwerk te voorkomen.

Betreft het bijvoorbeeld een oude schroten wand of een andere wandafwerking en zijn er dikkere, voelbare lijmresten op de muur of wand achtergebleven, dan moeten deze lijmresten eerst worden verwijderd d.m.v. afsteken of gladschuren voordat we de nieuwe laag latex airless spuitwerk aanbrengen.

Ook dit isoleren van de oude lijmlaag voeren wij voor u uit met een kwalitatief hoogwaardig isolatie middel. Hierdoor wordt uw nieuwe latex wand- of plafond afwerking gegarandeerd vlekvrij.

Latex spuiten van houten en kunststof muren

Kan ik latex spuiten op houten en kunststof muren zoals bijvoorbeeld muren en wanden bekleed met kunststof- of houten schrootjes, mdf panelen of groene houten zolderpanelen? Nee, een kunststof of houten muur of wand zal eerst van de juiste primer moeten worden voorzien voor een goede hechting van de nieuw te spuiten latex laag.

Muren en wanden met een poederig oppervlak spuiten met latex muurverf

Kan ik muren en wanden met een poederige of ‘losse’ oppervlakte spuiten met latex muurverf? Bijvoorbeeld een kalkwand of een muur die van een kalklaag is voorzien? Nee, dit gaat niet en de voorbehandeling zal hier bestaan uit het fixeren van deze poederige of losse ondergrond zodat er een ‘vaste’ toplaag ontstaat.

Bij dit fixeren wordt er met kwast, roller of spuit een laag fixeermiddel aangebracht. Dit fixeermiddel dringt een stukje door in het oppervlak en bindt hiermee als het ware de losse deeltjes of poederige structuur waaruit de oppervlakte bestaat. Zo ontstaat er door dit fixeren van de muur of wand een vaste toplaag die geschikt is voor het overspuiten met latex muurverven.

Wanneer heb ik bij latex spuiten van muren en wanden te maken met een muur met een poederige oppervlakte? Veeg met een vochtige hand over deze muur of wand. Geeft deze muur erg af en blijft er veel materiaal op uw hand achter dan is dit een goede indicatie dat het hier een wand met een poederig oppervlak betreft.


Wilt u meer informatie of weten wat de kosten zijn van latex spuiten van muren en plafonds? Druk op een knop hieronder. U ontvangt snel ons bericht per email


Latex spuiten op onbehandeld staal of ijzer

Kan ik latex spuiten op onbehandeld staal of ijzer of moeten deze ondergronden eerst worden voorbehandeld? Latex muurverf is een product op waterbasis. Latex spuiten op onbehandeld staal of ijzer geeft hierdoor roestvorming en is dus niet raadzaam.

Wordt staal of ijzer voorbehandeld en afgesloten met een hiervoor geschikt product dan zal hierover probleemloos latex muurverf op waterbasis kunnen worden aangebracht.

Laat u werkzaamheden door ons uitvoeren, dan wordt een dergelijke behandeling, indien nodig, automatisch aan u aangeboden en uitgevoerd.

IJzer en staal dat reeds van een laklaag is voorzien kan vaak eenvoudigweg worden gereinigd en licht opgeschuurd. Over deze geschuurde- en gereinigde laklaag een nieuwe laag latex spuiten is meestal geen probleem. Ook hierover krijgt u van ons het nodige advies.

Airless latex spuitwerk aanbrengen op een muur met waterschade

Airless latex spuitwerk aanbrengen op een muur met waterschade is zeer goed mogelijk maar ook hier is een voorbehandeling raadzaam.

U wilt een op een muur met waterschade latex spuitwerk aanbrengen en er zeker van zijn dat er geen enkel spoor van deze waterschade zichtbaar blijft door de nieuwe laag latex spuitwerk heen? Bij latex spuiten van muren met waterschade dient dan eerst de oorzaak van de waterschade te zijn hersteld of weggenomen en dient deze wand volledig te zijn gedroogd.

Muur met waterschade voor het repareren aanbrengen van latex spuitwerk

Voordat latex spuitwerk op een muur met waterschade kan worden aangebracht, moet de oorzaak van het lek zijn verholpen en de muur volledig zijn gedroogd.

Eventuele lekkage en beschadigingen moeten worden gerepareerd. Vervolgens worden de vlekken op de muur geïsoleerd met een isolerende coating. Deze sluit de plek van de waterschade op deze muur af en zorgt dat er geen sporen meer zichtbaar zullen zijn in de nieuwe aan te brengen laag latex spuitwerk.

Het isoleren of afsluiten van muren met waterschade waarop u latex spuitwerk wilt aanbrengen is vergelijkbaar met de eerder genoemde behandeling van een verontreinigde muur, een muur met vlekken of nicotine aanslag of een muur met lijmresten van bijvoorbeeld behang.

Neemt u voor meer informatie over latex spuiten van muren met waterschade hier contact met ons op. Wij geven u graag vrijblijvend advies.

Verkleuring van latex spuitwerk op een muur voorkomen met Brander Isotex

Is verkleuring van een nieuw laag latex spuitwerk door een verontreinigde ondergrond te voorkomen? Ja. Bij muren en wanden met waterschade, evenals muren en wanden die zijn verontreinigd door lijmresten, nicotine of andere vlekken, is een voorbehandeling met Brander Isotex noodzakelijk om verkleuring van de nieuwe laag latex spuitwerk te voorkomen.

Brander Isotex is een materiaal wat door onze latexspuiter op uw verontreinigde muren of wanden wordt aangebracht en sluit verkleuring of ‘doorslaan’ van vlekken in de nieuwe latexlaag uit.

Bij latex spuiten van muren wordt tegen verkleuring vaak Brander Isofix aangebracht. Graag wijzen wij u erop dat wij altijd Brander Isotex gebruiken. Waar het resultaat van Brander Isofix nog wel eens te wensen overlaat geeft Brander Isotex gegarandeerd een 100% eindresultaat.

Scheuren repareren en voorkomen bij latexspuiten van muren door aanbrengen van gaaswerk

Soms moet er voordat we muren en wanden kunnen latexspuiten gaaswerk worden aangebracht. Aanbrengen van gaaswerk dient om naden, scheuren en kieren te voorkomen na het latexspuiten of om scheuren en beschadigingen te repareren alvorens het latexspuiten. De redenen voor het aanbrengen van gaaswerk op muren en wanden kunnen verschillend zijn bij nieuwbouw of bestaande bouw.

Latexspuiten van muren en het aanbrengen van gaaswerk bij een nieuwbouwwoning of -bedrijfspand

Bij latexspuiten van muren van een nieuwbouwwoning of -bedrijfspand, zal aanbrengen van gaaswerk minder vaak nodig zijn dan bij een bestaande woning of renovatiewerk. Reden hiervan is dat bij nieuwbouw de muren meestal behangklaar worden opgeleverd. Scheuren, kieren en naden zijn dan vaak al gerepareerd.

Is de wens van de bewoner om deze muren of wanden ‘sausklaar‘ of ‘latex-spuitklaar’ op te leveren, dan zal aanbrengen van het gaaswerk reeds tijdens deze voorafgaande stuuk-werkzaamheden zijn uitgevoerd. Iets wat dan dus al voor het aanbrengen van het latexspuitwerk heeft plaatsgevonden.

Latex spuiten van muren en het aanbrengen van gaaswerk bij bestaande woningen en renovatie werkzaamheden

Bij latex spuiten van muren van bestaande woningen en renovatie werkzaamheden, zal het aanbrengen van gaaswerk meestal worden uitgevoerd in combinatie met reparatiewerk.

Haarscheuren in muren en wanden kunne meestal voorafgaand aan het latexspuiten worden dichtgekit of met een vulmiddel worden dicht gezet.

Grotere en bredere scheuren worden vaak eerst afgedekt met gaaswerk waarna ze met gips worden dicht gezet en aangesmeerd. Naar beide kanten wordt het gips ruim opgezet zodat na droging, de ontstane verhoging gelijkmatig over ruime oppervlakte kan worden gladgeschuurd. Op deze wijze worden bredere scheuren, kieren en naden onzichtbaar gerepareerd.

Ook wordt gaaswerk, indien nodig aangebracht langs de rand tussen plafond en wand. Mochten er zich later dan toch scheuren vertonen in het latexspuitwerk dan zal dit door het aangebrachte gaaswerk ‘gecontroleerde’ scheurvorming zijn. Vrijwel altijd rechte dunne scheuren die netjes kunnen worden gevuld met een flexibele kit.

Gratis advies over airless latexspuiten van muren en wanden en de ondergrond

Wilt u advies over airless latexspuiten van muren en wanden en de mogelijkheden voor afwerking over een bepaalde ondergrond? Wij adviseren u graag en vrijblijvend over het verkrijgen van een zo goed en mooi mogelijk resultaat. Een mooie nieuwe latex wandafwerking zonder verkleuringen en ongewenste plekken is tenslotte wat u wenst en wat wij willen leveren.

Graag geven wij u advies over latexspuiten van wanden, muren en plafonds

Wij geven u graag vrijblijvend advies over het latexspuiten van wanden, muren en plafonds


Wilt u meer informatie of weten wat de kosten zijn van latex spuiten van muren en plafonds? Druk op een knop hieronder. U ontvangt snel ons bericht per email


Is latex laten aanbrengen geschikt voor muren en wanden in elke ruimte?

Is latex laten aanbrengen geschikt voor muren en wanden van elke ruimte in uw woning of bedrijfspand? Ja, want naast leverbaar in vrijwel elke kleur, is latexmuurverf tevens leverbaar in diverse kwaliteiten.

Zo is er een watervaste kwaliteit voor de ‘natte’ ruimtes van uw woning of bedrijfpand. Tevens is er een schrobvaste kwaliteit latex muurverf leverbaar en kan er zelfs een ‘twee-lagen’ systeem worden aangebracht. Hierbij wordt het latex spuitwerk afgedekt met een transparante coating. Zo ontstaat een afwerking die vaker kan worden schoongemaakt en waarop beschadigingen minder snel zichtbaar zijn.

Door deze eigenschappen is het laten aanbrengen van latex spuitwerk geschikt voor veel verschillende soorten vertrekken. Wij hebben er weer een aantal voor u op een rij gezet:

Latex spuitwerk aanbrengen op de muren van een woonkamer

Kan ik latex spuitwerk aanbrengen op de muren van mijn woonkamer? Ja, dit is heel goed mogelijk doordat latex spuitwerk mooi is om te zien en verkrijgbaar in elke kleur. Bovendien is latex spuitwerk zeer geschikt voor muren van een woonkamer omdat het ook op grote muren en plafonds naadloos en streeploos wordt aangebracht. Als leuke bonus is latex spuiten van muren relatief goedkoop in prijs.

Latex laten spuiten op muren van een slaapkamer

Kan ik latex laten spuiten op de muren van een slaapkamer? Ja, dit kan. Doordat het met latex laten spuiten van een ruimte in één keer gebeurt is het resultaat van latex spuiten een mooie, naadloze en streeploze afwerking. Dit maakt het latexspuiten dus ook zeer geschikt voor het afwerken van een slaapkamermuur. Bovendien is latex verkrijgbaar in vrijwel elke gewenste kleur.

Airless latex spuitwerk op muren van een kinderkamer

Is latex spuitwerk geschikt voor muren van een kinderkamer? Ja, ook hiervoor is airless latex spuitwerk geschikt. De afwerklaag die ontaat bij latex spuiten van muren is harder dan bijvoorbeeld behang waardoor het minder snel beschadigd.

Bovendien kunnen grote en kleine beschadigingen goed plaatselijk worden bijgewerkt. Ons latex spuitwerk is tevens in leverbaar in ‘schrobvaste’ kwaliteit en hierdoor goed reinigbaar met gangbare huishoudelijke schoonmaakmiddelen.

Is uw kinderkamer na verloop van tijd aan een nieuwe frisse kleur toe, dan word deze hier eenvoudigweg overheen aangebracht.

klantenbeoordelingen en reviews over muurplafondverven.nl

Over het latex spuiten van muren in Puttershoek schreef Joke Verheij:

‘Fantastisch, in zo’n korte tijd een mooi strak huis!’

Wij zijn zeer tevreden over het latex spuiten van onze wanden, en dat in zo’n korte tijd. Ons nieuwbouwhuis in Puttershoek ziet er strak en geweldig uit, wat een mooi resultaat, er werd precies en netjes gewerkt.

Wij zouden dit bedrijf aanbevelen, omdat de adviezen goed zijn, en er volgens afspraak werd gewerkt.

Relevantie: latex spuiten van muren, Puttershoek


Latex spuiten van muren van een keuken

Is latex spuiten van muren geschikt als afwerking voor een keuken? Ja, ook hiervoor is latexspuitwerk geschikt. Latex is, afhankelijk van de kwaliteit vochtbestendig en dus goed toepassbaar op de muren van een keuken.

Het is hier raadzaam om de latex afwerking niet door te laten lopen tot op het aanrechtblad of toe te passen direct achter de kookplaat in plaats van tegels. Latexspuitwerk is niet geschikt voor dagelijkse reiniging met schoonmaakmidelen en minder praktisch dan een glad oppervlak zoals tegels of een roestvrijstalen achterwand.

Muren van een badkamer met latex laten spuiten

Muren van een badkamer met latex laten spuiten

Het met latex laten spuiten van de muren van een badkamer is een zeer fraaie toepassing van dit product doordat latex muurverf ook geschikt is voor de natte ruimtes van uw woning of bedrijf

Kan ik de muren van mijn badkamer met latex laten spuiten? Jazeker. Latex is een watervaste muur- en plafondafwerking. Daardoor zijn water, vocht en condens geen enkel probleem en is het uitermate geschikt voor de afwerking van muren van een badkamer en een badkamerplafond. Wij raden het niet aan om de wanden van douchekabine zelf met latex te laten spuiten. Hier is een gladde wandbedekking met tegels of glaspanelen zeker zo praktisch.

Latex spuiten van muren van een gang of hal

Is latex spuiten van muren van een gang of hal een juiste keuze? Ja, ook hier is latex spuitwerk mooi en praktisch in het gebruik. De muren van uw hal en gang worden vaak meer belast door stoten en ander contact. Hierdoor is vuil worden of beschadigen sneller het geval.

Latex spuiten van muren van uw hal of gang is een afwerking die, door zijn mooie uiterlijk, goede reinigbaarheid en mogelijkheid tot het bijwerken van beschadigingen, ook hier een goede toepassing biedt. Wij lichten u graag voor met betrekking tot de juiste kwaliteit latex muurverf.

Latex spuiten van een muur van een toilet

Is latex spuiten van een muur van een toilet een goede keuze? Een wand of muur van een toilet wordt regelmatig gereinigd. Door de watervaste eigenschap zijn water en vocht geen probleem en dit maakt ook het latex spuiten van een muur van uw toilet een goede keuze. Vaak wordt er gekozen voor een combinatie van wandtegels vanaf de vloer met een latex afwerking hierboven.

Latex spuiten van garagemuren

Is latex spuiten een goede afwerking voor garagemuren? Het laten latex spuiten is zeker geschikt voor garagemuren. Het is relatief goedkoop, verkrijgbaar in elke kleur en afneembaar met vocht en huishoudelijke schoonmaakmiddelen. Grote en kleine beschadigingen kunnen na het latex spuiten op uw garagemuren goed worden bijgewerkt. Wij lichten u graag voor over de juiste kwaliteit latex muurverf voor afwerking van de muren van uw garage.

Latexspuitwerk op muren en wanden van een zolder

Is latexspuitwerk geschikt als afwerking voor de muren en wanden van een zolder? Ja, ook op zoldermuren en wanden wordt latexspuitwerk veelvuldig toegepast. Mooi, verkrijgbaar in vrijwel elke kleur en relatief goedkoop. Bovendien kunnen grote en kleine beschadigingen goed worden bijgewerkt. Deze eigenschappen maken van latexspuitwerk een praktische afwerking voor de muren en wanden van uw zolder. Of deze nu als logeerkamer of hobbyruimte wordt gebruikt.

latexspuitwerk op de muren en wanden van een zolder

De houten wand- en plafondpanelen van deze zolder hebben wij eerst geprimerd. Dit is nodig voor een goede en duurzame hechting van het hierna aangebrachte latexspuitwerk.


Wilt u meer informatie of weten wat de kosten zijn van latex spuiten van muren en plafonds? Druk op een knop hieronder. U ontvangt snel ons bericht per email


Latex spuitwerken van muren en wanden met Brander muurverf producten

Muurverf producten van Brander en latex spuitwerken van muren en wanden zijn in de bouw- en renovatiewereld onlosmakelijk met elkaar verbonden in. Brander is producent en marktleider waar het gaat om o.a. muurverven voor muur- en plafondafwerking.

Brander latex muurverven

Muurverven van Brander zijn er in diverse soorten met elk hun eigenschappen. Er is een Brander muurverf voor vrijwel elk doel. Een aantal veel toegepaste soorten zijn o.a.:

Latex spuiten van muren met Brander Clean muurverf

Brander Clean muurverf  is een uitstekend reinigbare matte muurverf voor het latex spuiten van muren. Brander Clean muurverf is geschikt voor vuilgevoelige en intensief gebruikte ruimtes zoals gang, speel- of woonkamer en keuken.

Late spuiten van muren met Brander Superdeck muurverf

Brander Superdeck muurverf is een zeer goed dekkende en extreem matte muurverf voor het latexspuiten van muren. Brander Superdeck muurverf is geschikt voor het overschilderen van licht vervuilde ondergronden.

Grondeer- fixeer en isoleermiddel Brander Isofix

Brander Isofix is een multifunctioneel grondeer-, fixeer en isoleermiddel in één. Voor zuigende ondergronden en ondergronden die zijn vervuild met doorslaggevoelige verontreinigingen. Tevens voor het vastzetten van lichtpoederende of krijtende verfresten op poreuze ondergronden.

Dit product wordt als isoleermiddel gebruikt voor zowel spack spuitwerk als latex spuitwerk op muren, wanden en plafonds.

Kenmerken Brander Isofix:

 • Binnen- en sommige buitentoepassingen
 • Kleur: Transparant

Isolerende binnenmuurverf Brander Brava Isotex

Brander Brava Isotex is een isolerende binnenmuurverf. Het is een effectieve oplossing voor meerdere problemen waarbij dit product isolerend en tegelijkertijd afdekkend werkt van vervuilde ondergronden zonder kans op doorslag. Te gebruiken als fraaie eindafwerking maar dankzij zijn eigenschappen tevens als isolerende tussenlaag.

Ook dit product wordt als isoleermiddel gebruikt voor zowel spack spuitwerk als latex spuitwerk op muren, wanden en plafonds.

Kenmerken Brander Brava isotex:

 • Schrobklasse 1
 • Uitstekend isolerend bij o.a. nicotine, rook- en roetaanslag, bitumen, markers en waterkringen
 • Kleur: witte en lichte kleuren
 • Extreem mat
 • Binnentoepassingen


Latex spuiten van muren en wanden met SPS muurverf producten

SPS bv is een andere toonaangevende producent van muurverf producten en overige wand- en plafond afwerkingsproducten. Dus ook producten voor het latex spuiten van muren, wanden en plafonds.

Met meer dan 40 jaar ervaring bedient het bedrijf o.a. de professionele schilder en stukadoor.

SPS latex muurverven

SPS latex muurverven zijn er in diverse soorten met elk hun eigenschappen. Er is een SPS muurverf voor vrijwel iedere toepassing. Een aantal veel gebruikte soorten zijn o.a.:

SPS Unitex 4040 Mat voor latexspuiten van muren

Een universeel toepasbare, matte, uitstekend dekkende, hoogwaardige muurverf op basis van kunstharsdispersie. Uitermate geschikt voor het latexspuiten van muren. SPS Unitex 4040 Mat is goed dekkend en mooi vloeiend, ook in vochtige ruimten toepasbaar. Ademend, goed weerbestendig en schrobvast. Voor binnen en buiten.

SPS Uniclean Mat 7070 voor latex spuiten van muren

Een zeer hoogwaardige, matte muurverf die uitermate geschikt is voor latex spuiten van muren die langdurig mooi en mat moeten blijven. SPS Uniclean Mat 7070 geeft een strak, egaal en mat resultaat, heeft een goede dekking, een mooie vloeiing en is tijdens het aanbrengen nagenoeg spatvrij. SPS Uniclean Mat 7070 blijft mat, ook na het reinigen. Voor binnen.

SPS Uniclean mat 7070 is uitermate geschikt voor toepassing in ruimtes die gemakkelijk/snel vuil kunnen worden zoals keuken, hal of woonkamer en ruimtes die intensief worden gebruikt zoals kantoren en scholen.

Wij adviseren u over welke muurverf producten het meest geschikt zijn voor uw klus

Over muurverf producten en keuzes hoeft u zich uiteraard geen zorgen te maken. Wij stellen u de nodige vragen voor het bepalen van de werkzaamheden en de toe te passen producten. Zo bent u zeker van een vakkundig eindresultaat met het juiste product voor iedere klus.

Wilt u meer informatie over muurverf producten? Neem dan hier contact met ons op voor informatie en vrijblijvend advies.

Prijzen latex spuitwerk van muren

Wat bedragen de prijzen van latex spuitwerk van muren? Machinaal spuitwerk werkt sneller dan handmatig werk. Hierdoor liggen de prijzen van latex spuitwerk van muren lager dan het handmatig afwerken van een muur, wand of plafond. Bekijk hier onze prijzen van latex spuiten.

Om de kosten van latex spuiten van muren en wanden voor u te kunnen berekenen, hebben wij enige gegevens van u nodig zoals:

 • Waaruit bestaat de ondergrond van uw muren
 • Wat is de huidige staat: zijn ze glad of beschadigd?
 • Het aantal te spuiten vierkante meters bij benadering

Uw gegevens kunt u invullen op ons offerte formulier. Wij maken dan een vrijblijvende offerte voor u op maat. Als wij meer informatie van u nodig hebben voor een correcte prijsberekening van de kosten van spuitwerk, dan nemen wij telefonisch contact met u op.

Van één ding bent u zeker: door hun ervaring en vakmanschap leveren onze latexspuiters mooi en kwalitatief vakwerk!

Latex spuiten van muren door MuurPlafondVerven.nl

Latex spuiten van muren is een mooie, watervaste muurafwerking die leverbaar is in elke gewenste kleur. Ook is latex spuitwerk relatief goedkoop en snel uitvoerbaar met een prachtig eindresultaat. Deze muurafwerking is tevens geschikt voor natte ruimtes. Op deze pagina vindt u alle informatie over het latex spuiten van muren en wanden.

U als onze tevreden klant

Bij MuurPlafondVerven.nl doen we er alles aan om van u een tevreden klant te maken. Wij hebben jarenlange ervaring met latexspuiten van wanden en muren en gebruiken uitsluitend hoogwaardige materialen. U krijgt beslist kwaliteit en waar voor uw geld.

Vooraf controleren we de werkzaamheden voor het gewenste eindresultaat

Wij vinden het de normaalste zaak van de wereld om vooraf te controleren of een muur nog extra werkzaamheden nodig heeft voordat wij uw muren gaan spuiten. Denk hierbij aan het kitten van naden tussen muur en plafond of rondom deuren- en raamkozijnen. Het vullen of repareren van kleine beschadigingen en natuurlijk schuren van een muur waar dit nog nodig is.

Na onze werkzaamheden ruimen we alles netjes op

Opgeruimd staat netjes, daar houden wij van en onze klanten ook! Wij werken zo schoon mogelijk in uw huis of bedrijf en nemen na oplevering al het afval netjes mee. Uw huis laten wij achter zoals het was voor ons bezoek, met uitzondering natuurlijk van de muren die nu van een mooie en nieuwe latex muurverf afwerking zijn voorzien.

Wij zijn werkzaam in Nederland en België

Ons stucadoors- en schildersbedrijf is werkzaam in heel Nederland en een groot gedeelte van België tot voorbij Antwerpen.

review sterren muurplafondverven.nl

Reviews van onze klanten over latex spuiten. Wat voor onze klanten werkt, werkt ook voor u!

Het kan voor u lastig zijn een keuze te maken uit de verschillende bedrijven die latex spuiten. Wellicht dat de beoordelingen van onze klanten u verder kunnen helpen bij het maken van uw keuze. Wat voor onze klanten werkt, werkt ook voor u! Hieronder leest u een review over latex spuitwerk van één van onze klanten. Meer beoordelingen van onze klanten leest u op de pagina latex spuiten reviews.

klantenbeoordelingen en reviews over muurplafondverven.nl

Over het latex spuiten van muren in Den Haag schreef dhr. M. Ritzma:

‘Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding verzorgd door uitstekende vakmensen!’

We waren aangenaam verrast toen we het resultaat van onze gespoten wanden en plafonds zagen. Alles zag er weer als nieuw uit. Bovendien is men zeer correct in de omgang en communicatie met de klant. Emails worden snel beantwoord. De offerte ziet er netjes en overzichtelijk uit.

Alles is zeer netjes opgeleverd. Het afval wordt vakkundig afgevoerd zonder dat de klant er mee blijft zitten. Deze vakmensen zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Pluspunten: Goede prijs/kwaliteit verhouding, overzichtelijke offerte, goede communicatie met de klant, vaklieden.

Relevantie: latex spuiten van muren, Den Haag, s’Gravenhage

Uw voordelen bij MuurPlafondVerven.nl:

 • Zeer scherpe prijzen en een sterke prijs- kwaliteit verhouding
 • Garantie op latex spuiten van muren en al onze overige werkzaamheden
 • Vele zeer goede klantenbeoordelingen (100 +)
 • Jarenlange ervaring met latex spuiten van muren en wanden
 • Voor woningen en bedrijfspanden
 • Alle muur- en plafondafwerkingen onder één dak
 • Vast bezoekadres en een goed bereikbare klantenservice
 • Geen offerte- of voorrijkosten
 • Persoonlijk informatie en kleuradvies

Wilt u meer informatie of weten wat de kosten zijn van latex spuiten van muren en plafonds? Druk op een knop hieronder. U ontvangt snel ons bericht per email


Vraag informatie of offerte aan voor latex spuiten van muren of latex spuiten van plafonds bij muurplafondverven.nl
Heeft u interesse in het snel en voordelig laten latex spuiten van muren en plafonds van uw woning of bedrijfspand maar ontvangt u liever informatie per telefoon? Bel dan nu 010 – 310 80 10.

Bent u woonachtig in België of Vlaanderen contacteert u ons dan voor een plafonneerder via tel.nr. 0031 10 310 80 10. Ook ons cliënteel in België zijn wij graag van dienst.